Vitra Mariposa Sofa

De Vitra Mariposa Sofa geeft de uitnodigende indruk van ruim bemeten zitcomfort, maar blijft door de evenwichtige verhoudingen toch subtiel en discreet. Zo kan je, bijvoorbeeld, de zij- en rugpanelen makkelijk verstellen in verschillende zit- of leunposities. Ideaal als je bezoek krijgt of lekker languit wil liggen.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Vitra Mariposa Sofa bekleding Laser
€ 5.660,00
Vitra Mariposa Sofa bekleding Volo/Olimpo
€ 6.080,00
Vitra Mariposa Sofa bekleding Dumet/Iroko
€ 5.660,00
Vitra Mariposa Sofa bekleding Aura/Reed
€ 6.310,00

Overzicht

Eigenschappen

Traploos verstellen van zij- en rugpanelen.

De Vitra Mariposa Sofa - in 2014 ontworpen door Edward Barber & Jay Osgerby - is méér dan alleen maar een mooie, comfortabele zitbank. Zijn meest praktische functie is niet direct aan de sofa te zien, maar is zo handig als je bezoek krijgt of gewoon zelf méér ruimte wil om lekker languit te liggen. Zo kan je de slanke zij- en rugelementen met één beweging makkelijk verstellen van een rechte stand tot een hoek van ongeveer 30° en weer terug.

Maximale flexibiliteit.

De weerstand is zo afgesteld dat de elementen op hun plaats blijven bij normaal achteroverleunen, maar de gewenste hoek aannemen wanneer er opzettelijk druk wordt uitgeoefend. Dankzij deze flexibiliteit kan iedere gebruiker de stand vinden die voor hem of haar het meest comfortabel is. Door de ongebruikelijke diepte van het zitoppervlak kunnen vier personen comfortabel tegenover elkaar zitten, twee aan elke kant, om een gesprek te voeren of om een gezellige leesplek met elkaar te delen. Deze speciale kenmerken maken de Mariposa tot een uitnodigende plek om de benen op te trekken en je lekker te ontspannen!

Maximaal comfort.

De Mariposa Sofa dankt zijn buitengewone comfort bovendien aan de aangenaam zachte bekleding, die de zitter volledig omgeeft en contact met harde structuurelementen uitsluit.

Prijzen.

De prijzen variëren afhankelijk van de gekozen bekleding. De Mariposa Sofa is verkrijgbaar in een veelvoud van stoffen in meer dan 150 kleurvarianten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Verdere kenmerken:

  • Frame: metaal met polyurethaanschuim.
  • Zitkussens: polyurethaan- en viscoschuim bekleed met kamerkussen. Bekleding voor kamerkussens gevuld met veren en PU-snippers.
  • Rugleuning- en armkussens: kamerkussen gevuld met veren en PU-staafjes.
  • Glijders: kunststof glijders met hoogteverstelling.
  • Hoezen: verwijderbaar.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

 

Afmetingen

Lengte (met zijpanelen volledig recht) 211 cm
Lengte (met zijpanelen volledig open) 241 cm
Diepte (met rugpaneel volledig recht) 101,5 cm
Diepte (met rugpaneel naar achter) 115 cm
Hoogte 87,5 cm

Vitra Mariposa Sofa