Wie op zoek is naar een comfortabele bureaustoel met een eenvoudig ontwerp komt vrijwel automatisch uit bij de Vitra Hal Studio, een ontwerp van Jasper Morrison.
Op voorraad
 
levertermijn, Gemiddeld 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
Hal Studio zitschaal wit
€ 420,00
Hal Studio zitschaal warm grijs
€ 420,00
Hal Studio zitschaal oranje
€ 420,00
Hal Studio zitschaal ijsgrijs
€ 420,00
Hal Studio zitschaal chocoladebruin
€ 420,00
Hal Studio zitschaal basic dark zwart
€ 420,00
Hal Studio zitschaal baksteenrood
€ 420,00

Overzicht

Eigenschappen

Ergonomisch.

De Hal Studio bureaustoel valt op door zijn eenvoud met een maximum aan comfort, precies volgens de filosofie van ontwerper Jasper Morrison. De vormgeving en soepele kunststof van de zitschaal biedt veel bewegingsvrijheid en bevordert een ergonomische zithouding.

Materialen en kleuren.

De Hal Studio is in hoogte verstelbaar en heeft een draaibaar vijfsteronderstel van basic dark (zwart) gelakt aluminium. Hal Studio kan geleverd worden met harde wieltjes voor tapijten en met zachte wieltjes voor harde ondergronden. De zitschaal is van gekleurd polypropyleen en is leverbaar in 8 kleuren. De schaal kan worden bekleed in Plano-stof in 6 kleuren (meerprijs: €116).

Varianten.

Een variant op de Hal Studio bureaustoel is de Hal Armchair Studio met armleuningen en de Hal Ply Studio met een zitschaal in gelaagd hout. Hal is tevens verkrijgbaar in tal van uitvoeringen als eetkamerstoel en als hoge of lage barkruk.

Test 'm zelf uit!

Kom de Vitra Hal bureaustoel vrijblijvend uittesten in de winkel van Pure Lifestyle in Ninove en overtuig jezelf van z'n elegant ontwerp en comfort. We helpen je ook graag verder bij de keuze van de materialen en kleuren.

Leveringstermijn.

Gemiddeld 6 weken.

Afmetingen

Breedte 47 cm - Breedte zitschaal 34,5 cm

Diepte 49 cm - Zitdiepte 40,5 cm

Hoogte 74-83 cm - Zithoogte 33-42,5 cm

Vitra Hal Studio bureaustoel