Wie op zoek is naar een eenvoudige bureaustoel met een maximum aan comfort komt vrijwel automatisch uit bij de Vitra Hal Armchair Studio, een ontwerp van Jasper Morrison.
Op voorraad
 
levertermijn, Gemiddeld 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
Hal Armchair Studio oranje
€ 495,00
Hal Armchair Studio basic dark zwart
€ 495,00
Hal Armchair Studio rood
€ 495,00
Hal Armchair Studio chocoladebruin
€ 495,00
Hal Armchair Studio warm grijs
€ 495,00
Hal Armchair Studio ijsgrijs
€ 495,00
Hal Armchair Studio wit
€ 495,00

Overzicht

Eigenschappen

Superieur comfort.

De Hal Armchair Studio bureaustoel valt op door zijn eenvoud met een maximum aan comfort, precies volgens de filosofie van ontwerper Jasper Morrison. De organische vormgeving en soepele kunststof van de zitschaal bevorderen een ergonomische zithouding. De zitschaal biedt maximale stabiliteit en superieur comfort met een minimale hoeveelheid materialen. De organische armleuningen zorgen niet alleen voor extra gemak, ze geven de stoel ook een geheel eigen karakter. 

Materialen en kleuren.

De Hal Armchair Studio is in hoogte verstelbaar en heeft een draaibaar vijfsteronderstel van basic dark (zwart) gelakt aluminium. Hal Armchair Studio kan geleverd worden met harde wieltjes voor tapijten en met zachte wieltjes voor harde ondergronden. De zitschaal is van gekleurd polypropyleen en is leverbaar in 8 kleuren. 

Varianten.

Variaties op de Hal Armchair Studio bureaustoel zijn de Hal Studio zonder armleuningen en de Hal Ply Studio met een zitschaal in gelaagd hout. Hal is tevens verkrijgbaar in tal van uitvoeringen als eetkamerstoel en als hoge of lage barkruk.

Test 'm zelf uit!

Kom de Vitra Hal Armchair Studio vrijblijvend uittesten in de winkel van Pure Lifestyle in Ninove en overtuig jezelf van z'n elegant ontwerp en comfort. We helpen je ook graag verder bij de keuze van de kleuren.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

Afmetingen

Breedte 71 cm - breedte zitschaal 63 cm
Diepte 71 cm - zitdiepte 63 cm
Hoogte 74-86 cm - zithoogte 37,5-49 cm