Vitra Eames Plastic Side Chair DSW

De Eames Plastic Side Chair van Vitra is een designklassieker uit de jaren ‘50, ontworpen door Charles & Ray Eames. De stoel heeft een uitstekend zitcomfort en past in elk interieur, modern én landelijk. Nu ook verkrijgbaar met donker esdoorn onderstel.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
DSW, donker esdoorn, niet-bekleed
€ 395,00
DSW, donker esdoorn, met zitkussen
€ 490,00
DSW, donker esdoorn, volledig bekleed
€ 580,00

Overzicht

Eigenschappen

Moderne klassieker.

DSW staat voor Dining Height Side Chair Wood Base. De Vitra DSW-stoel is net als de andere Eames Plastic Chairs in 1950 ontworpen door Charles & Ray Eames. Ze werden voor het eerst gepresenteerd in het kader van de wedstrijd 'Low Cost Furniture Design' van het Museum of Modern Art in New York. De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de stoelen nog meer zitcomfort.

Kleuren.

De zitschalen zijn leverbaar in 14 kleuren met of zonder geïntegreerd zitkussen en al dan niet volledig gestoffeerd in 1 van 28 Hopsakkleuren.

Onderstel.

Standaard geleverd met een niet-stapelbaar houten onderstel op 4 poten in donker esdoorn gebeitst en gelakt, met dwarsschoren van rondstaal in basic dark zwart. Het houten onderstel van esdoorn met kruis-draadversteviging kan voorzien worden met glijders voor tapijt of viltglijders voor een harde vloer.

Afmetingen.

Hoogte 83 cm - breedte 46,5 cm - zithoogte 43 cm

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

5 + 1 actie.

Bij aankoop van 5 stoelen krijg je een zesde er gratis bovenop. Daarnaast zorgen wij voor gratis levering aan huis.