Vitra Eames Plastic Side Chair DSR

De Eames Plastic Side Chair van Vitra - in deze versie met een verchroomd onderstel - is een designklassieker uit de jaren ‘50, ontworpen door Charles & Ray Eames. De DSR-stoel heeft een uitstekend zitcomfort en past in elk interieur, modern én landelijk.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
DSR verchroomd, niet-bekleed
€ 265,00

Overzicht

Eigenschappen

Moderne klassieker.

De Vitra DSR-stoel is net als de andere Eames Plastic Chairs in 1950 ontworpen door Charles & Ray Eames. Ze werden voor het eerst gepresenteerd in het kader van de wedstrijd 'Low Cost Furniture Design' van het Museum of Modern Art in New York. De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de stoelen nog meer zitcomfort.

Kleuren.

De zitschalen zijn leverbaar in 14 kleuren (wit, basic dark, poppyrood, klassiek rood, oxiderood, crème, mauve grijs, ijsgrijs, mosgrijs, oceaan, marineblauw, klassiek groen, mosterd en basalt).

Onderstel.

Standaard geleverd met een niet-stapelbaar verchroomd onderstel op 4 poten met schoren. Het onderstel kan voorzien worden met glijders voor tapijt of viltglijders voor een harde vloer.

Afmetingen.

Hoogte 83 cm - breedte 46,5 cm - zithoogte 43 cm

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

5 + 1 actie.

Bij aankoop van 5 stoelen krijg je een zesde er gratis bovenop. Daarnaast zorgen wij voor gratis levering aan huis.

Vitra Eames Plastic Side Chair DSR chroom