Vitra Eames Plastic Chair
DAW bekleed

De Eames Plastic Armchair van Vitra is een designklassieker uit de jaren ‘50, ontworpen door Charles & Ray Eames. De stoel heeft een uitstekend zitcomfort en past in elk interieur. De volledige bekleding van deze versie geeft de Eames DAW-stoel extra charme en warmte.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
DAW esdoorn/volledig bekleed
€ 760,00

Overzicht

Eigenschappen

Moderne klassieker.

De Vitra DAW-stoel is net als de andere Eames Plastic Chairs in het midden van de vorige eeuw ontworpen door Charles & Ray Eames. Ze werden voor het eerst gepresenteerd in het kader van de wedstrijd 'Low Cost Furniture Design' van het Museum of Modern Art in New York. De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de stoelen nog meer zitcomfort.

Kleuren.

De zitschalen zijn leverbaar in 14 kleuren (wit, basic dark, rood, klassiek rood, oxiderood, crème, mauve grijs, ijsgrijs, mosgrijs, oceaan, marineblauw, klassiek groen, mosterdgroen en basalt).

Zitkussen.

De Hopsak-zitkussens waarmee deze reeks standaard wordt geproduceerd, is verkrijgbaar in 28 kleuren.

Onderstel.

Standaard geleverd met een houten onderstel (esdoorn goud, donker, zwart of essen honingkleur) met dwarsschoren van rondstaal in basic dark.

Afmetingen.

Hoogte 83 cm - breedte 63 cm - zithoogte 43 cm

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

5 + 1 actie.

Bij aankoop van 5 stoelen krijg je een zesde er gratis bovenop. Daarnaast zorgen wij voor gratis levering aan huis.

Vitra Eames Plastic Chair DAW bekleed