Verzelloni Irving zitbank

Met de Irving sofa van Verzelloni haal je puur Italiaans design met een warme en uitnodigende uitstraling in huis. Heerlijk genieten in alle comfort krijgt een heel nieuwe betekenis!

Buitengewoon comfortabel.

Irving van het Italiaanse meubelmerk Verzelloni is een buitengewoon comfortabele zitbank. Wie zich ook in Irving neerploft, het verdict luidt unaniem: pure klasse. Heerlijk zacht om je in te nestelen en met een uitzonderlijk ergonomisch zitcomfort, hoe lang je vrienden ook op bezoek blijven!

Lichte, zwevende indruk.

De Irving sofa is niet alleen comfortabel. Hij is ook een lust voor het oog. Irving laat een lichte, zwevende indruk na op een elegant én stevig brugvormig onderstel uit verguld of gepolijst aluminium. En dat maakt hem heus niet alleen geliefd bij wie valt voor z'n looks. Of voor z'n comfort. Maar ook voor wie het graag netjes heeft onder de zitbank.

Armsteunen.

Irving is verkrijgbaar met armsteunen in 2 diktes: 15 of 25 cm. Naast z'n design bepaal je zo ook de ruimte die de zetel in beslag neemt. Want ook met een slankere armsteun verlies je geen mm aan zitoppervlakte. Of aan comfort. De flexibiliteit in armsteunen maakt het ook makkelijk om Irving volledig naar wens samen te stellen.

Rugkussens.

De rugkussens van de Irving zetel kan je vrij kiezen. Van strakke, langwerpige en vaste kussens tot losse kussens. Welke kussens je ook verkiest, ze zitten beiden uiterst comfortabel, maar ze bepalen wel de look en de uitstraling.

Ottoman.

Verkies je de strakke en ruimtebesparende look van een 3-persoonszitbank? Maar wil je ook heerlijk onderuit kunnen zakken? Bij Irving kan je een passende ottoman of pouf in diverse maten verkrijgen.

Chaise longue.

Wil je het summum van comfort in huis? Overweeg dan een Irving sofa met zo'n extra comfortabele chaise longue, al dan niet met hoofdsteun. Van ontspannen en genieten gesproken!

Italiaans vakmanschap.

Verzelloni is een Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1950. De hele collectie wordt in Italië ambachtelijk, met liefde voor het vak en oog voor detail geproduceerd. Zitbanken zoals Irving passen door hun moduleerbaar ontwerp en hun uitnodigende en warme uitstraling perfect in elke woonstijl. Van strak modern tot landelijk. Qua stofferingsmogelijkheden zit je met Irving sowieso goed. Nagenoeg alles is mogelijk, ook leder en eigen stoffen.