urBeats3 oortjes
met Lightning-connector

Met urBeats3 klinkt je muziek zoals het door de artiest is bedoeld: warm, natuurlijk en levensecht, met een uitstekende bas. Die perfecte luisterervaring is te danken aan een reeks weloverwogen keuzes bij het ontwerp van de oortjes.

Adembenemend geluid.

urBeats3-oortjes klinken uitstekend dankzij een minutieus afgesteld akoestisch ontwerp. Ze produceren in alle omstandigheden een optimaal geluid. Zorgvuldige ventilatie zorgt voor een gebalanceerde bas en tweekamer-akoestiek levert een natuurlijke klank voor alle muziekstijlen.

Ergonomische pasvorm.

Achter het strakke design van urBeats3 gaat het iconische Beats-geluid schuil. En niet alleen dat: urBeats3-oortjes hebben een optimale en ergonomische pasvorm dat de hele dag comfortabel zit. Met de verschillende meegeleverde oortips zorg je niet alleen voor een perfecte pasvorm op maat, maar bepaal je ook zelf hoeveel omgevingsgeluid je wilt uitsluiten. De meegeleverde verstelbare wingtips zorgen dan weer voor extra stabiliteit als je in beweging bent.

Ideaal voor onderweg.

Dankzij de platte kabel raken je urBeats3-oortjes niet in de knoop. De oortjes klikken bovendien magnetisch aan elkaar. Superhandig als je even een praatje wil maken of om de oortjes op te bergen in hun reishoesje.

Bellen. Je muziek bedienen. Siri activeren.

Dankzij de RemoteTalk-afstandsbediening op de kabel van urBeats3 blijf je altijd in contact met je omgeving. Met één druk op een knop neem je een telefoontje aan via de ingebouwde microfoon, bedien je je muziek en activeer je Siri.

urBeats3 met Lightning-connector