De Monolit Side Tables van Universo Positivo zijn handige bijzettafeltjes. Ze combineren warme Scandinavische accenten met een strak metalen frame en hebben een praktisch opbergvak waar je tal van spullen in kwijt kunt.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Monolit Side Table medium wit
€ 239,00

Overzicht

Eigenschappen

Handig bijzettafeltje.

De Monolit Side Tables - een ontwerp van het Belgische merk Universo Positivo - vallen op door de combinatie van licht massiefeiken hout met gepoedercoat metaal. Het lichte hout geeft de tafeltjes overigens niet alleen een warme uitstraling. De houtblok is ook functioneel als opbergvak waar je zowel tijdschriften, als plaids, afstandsbedieningen en tal van andere spullen in kwijt kunt. Het tafelblad is een houten deksel dat je makkelijk kan optillen.

Veelzijdig.

De Monolit Side Table bestaat in wit en zwart, in 3 maten. De lengte, hoogte en breedte zijn telkens gelijk, maar de grootte van het opbergvak verschilt per maat. Zo kan je het Monolit tafeltje zowel in de woonkamer gebruiken, als salon- of bijzettafeltje, en in de slaapkamer als nachttafeltje. Een combinatie van verschillende maten is bovendien een handige én leuke blikvanger aan de zitbank!

Verrassende mix.

Universo Positivo (UP) kwam in september 2013 op de markt als spin-off van het Belgische meubelmerk Ethnicraft. UP maakt eigentijds en multifunctioneel Europees meubilair en veelzijdige accessoires. De collectie biedt een verrassende mix tussen gelakt metaal en massief eik en combineert Belgisch vakmanschap met een verfrissend, minimalistisch en eenvoudig design en een warme, haast Scandinavische touch.

Afmetingen

Lengte 47 cm - breedte 47 cm - hoogte 51 cm

Universo Positivo Monolit Side Table medium wit