Op zoek naar een superdunne hoes die je iPhone slank houdt én toch volledig beschermt tegen krassen van sleutels en alledaagse ongemakken? Dan komt de SurfacePad van TwelveSouth - gemaakt van echt nappaleer - als geroepen.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
SurfacePad iPhone 6(s) Plus wit

€ 49,99

€ 25,00

Overzicht

Eigenschappen

Laat geen sporen na.

De TwelveSouth SurfacePad beschermt je iPhone voor- en achteraan tegen krassen en vuil en houdt je telefoon cool én slank. De achterkant kleeft haast letterlijk aan je iPhone, zonder sporen na te laten. Je kan de SurfacePad dan ook eindeloos aan- en uitdoen.

Amper 1,7 mm.

De SurfacePad is dun. Héél dun. Amper 1,7 mm om precies te zijn. Hij is niet bedoeld om je iPhone te beschermen tegen valpartijen van een rots, ook niet om er met een auto over te rijden én... nee, je kunt er niet mee gaan diepzeeduiken. Wél beschermt hij je iPhone tegen krassen van sleutels of muntstukken in je broekzak of handtas. Schade en krassen door alledaags gebruik dus.

iPhone standaard.

Superhandig is de ingebouwde standaard voor je iPhone 6(s) Plus, ideaal voor het bekijken van foto's en filmpjes, het gebruik van de FaceTime-camera, enz.

Ruimte voor 2 kaarten.

Hoewel de SurfacePad superdun is, biedt hij ook ruimte voor 2 kaarten, zoals je bank- en kredietkaart, je identiteitskaart of concertticket.

Perfecte toegang tot alle functies van je iPhone.

De SurfacePad geeft je een perfecte toegang tot alle toetsen en aansluitingen (zoals de koptelefooningang en Lightning connector) van je iPhone. Hij laat achteraan ruimte voor de camera, zodat je ook mét de SurfacePad perfect foto's en films kan maken.

Zacht nappaleer.

De minimalistische en ultrazachte nappa lederen cover past perfect om je iPhone 6(s) Plus, terwijl de zachte microfluwelen voering je iPhone krasvrij houdt.

De beschermhoes voor wie geen beschermhoes wil.

De TwelveSouth SurfacePad is dé beschermhoes voor iPhone voor mensen die eigenlijk helemaal géén hoes willen! Hij is dun, en net zo minimalistisch als de iPhone zélf.

Geschikt voor iPhone 6(s) Plus.

TwelveSouth SurfacePad iPhone 6(s) Plus wit