Op zoek naar een superdunne hoes die je iPad Air lekker slank houdt én toch volledig beschermt? Dan komt de SurfacePad van TwelveSouth als geroepen. De minimalistische SurfacePad is gemaakt van echt nappaleer, stevig én toch flinterdun!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
SurfacePad iPad Air rood

€ 79,99

€ 30,00

Overzicht

Eigenschappen

Volledige bescherming.

De TwelveSouth SurfacePad is een nieuwe manier om je iPad Air zowel vooraan als achteraan te beschermen, én hem toch lekker cool en slank te houden. De achterkant kleeft haast letterlijk aan je iPad, zonder sporen na te laten. Je kan de SurfacePad dan ook eindeloos aan- en uitdoen.

Amper 3 mm.

De SurfacePad is dun. Héél dun. Amper 3 mm om precies te zijn. Hij is niet bedoeld om je iPad Air te beschermen tegen valpartijen van een rots, ook niet om er met een auto over te rijden én... nee, je kunt er niet mee gaan diepzeeduiken. Wél beschermt hij je iPad Air perfect tegen schade en krassen door alledaags gebruik, in je boekentas en handtas bijvoorbeeld.

Twee standen.

Voorzien van een ingebouwde standaard om makkelijk te typen en 2 extra standen voor het bekijken van foto's en films, het gebruik van de FaceTime-camera, enz. Wil je je iPad Air liever gewoon gebruiken en dus niet als standaard? Dan draai je de cover toch simpelweg om! Hij is zodanig dun en totaal onopvallend dat je niet eens merkt dat hij om je iPad zit.

Oogjes open, oogjes dicht!

De SurfacePad is uitgerust met een handige automatische waak- en sluimerfunctie. Open de cover én je iPad Air is meteen wakker. Sluit de cover en je iPad Air gaat automatisch in sluimerstand.

Zacht leder.

De minimalistische en ultrazachte nappa lederen cover past perfect om je iPad Air, terwijl ook zijn achterkant perfect beschermd is, zonder de lightning connector, toetsen, camera of hoofdtelefooningang in de weg te zitten. De zachte microfluwelen voering houdt je iPad Air binnenin volledig krasvrij.

De beschermhoes voor wie geen beschermhoes wil.

De TwelveSouth SurfacePad is dé beschermhoes voor iPad Air voor mensen die eigenlijk helemaal géén hoes willen! Hij is lekker dun, en net zo strak en minimalistisch als de iPad Air zélf.

Geschikt voor iPad Air (1ste generatie).

TwelveSouth SurfacePad iPad Air rood