Twelve South

HiRise 2 Deluxe zwart

HiRise 2 Deluxe van Twelve South bevat een geïntegreerde Lightning-naar-USB-kabel voor het opladen van je iPhone, iPad en iPod. Het is het perfecte dock om je toestel te synchroniseren, muziek te streamen naar een externe luidspreker, handsfree te bellen of een mail of recept op te zoeken. En ook je Lightning-accessoires, zoals Apple TV Siri Remote en Apple AirPods, zijn compatibel.

Een thuisbasis voor al je iOS-toestellen

Dankzij de Twelve South HiRise 2 is je iPhone, iPad of iPod altijd opgeladen als je er op uit trekt. En zodra je thuis komt, heb je met de HiRise 2 direct een veilige én vaste plaats voor je toestel. Je kan de HiRise gebruiken als standaard en oplaadstation in de keuken of woonkamer, als tweede (of derde) scherm op je bureau of als wekker op je nachtkastje.

Handenvrij

HiRise 2 is niet alleen een laadstation voor je iPhone, iPad en iPod, het is ook de perfecte standhouder om je toestellen handenvrij te gebruiken, ideaal om handsfree te bellen of voor gesprekken via FaceTime of Skype. Omdat de luidsprekers niet worden afgestopt, blijft het geluid van je toestellen ook kristalhelder.

Veelzijdig

HiRise 2 is ideaal om recepten op te zoeken, comfortabel foto's of films te bekijken, handenvrij te bellen, een snelle blik te gooien op je mails en social media en draadloos muziek te streamen naar een externe luidspreker. En zodra je de deur uitgaat, haal je je iPod, iPhone of iPad met één hand van zijn standaard.

Stevig en stabiel

HiRise 2, gemaakt uit geborsteld aluminium, neemt een eenderde minder plaats in beslag dan zijn succesvolle voorganger en is de helft zwaarder voor een nog betere stabiliteit. Achteraan zorgt een steun voor extra stevigheid bij het aanraken van het touchscreen als je iPhone, iPad of iPod op de HiRise 2 zit.

Keuzevrijheid

Twelve South levert diverse bodems mee in meerdere hoogtes voor de Lightning-connector, aangepast aan nagenoeg elke beschermhoes voor iPhone en iPod. Ook de steun achteraan is flexibel én stevig genoeg om zelfs de dikste iPhone of iPod hoes aan te kunnen. En dat is belangrijk als je een nieuw hoesje koopt of geen hoes meer gebruikt.

Ook geschikt voor je Lightning-accessoires

HiRise 2 maakt gebruikt van de Apple Lightning-naar-USB-kabel en dus kan je naast je iPhone, iPad en iPod ook andere Lightning-accessoires opladen op de HiRise 2. Van je Apple TV Siri Remote tot je Apple AirPods en Apple Pencil en zelfs je Apple Magic Keyboard, Magic TrackPad 2 en Magic Mouse 2. En dat is ook interessant op kantoor. Zo kan je de HiRise 2 overdag gebruiken voor het opladen van je iPhone en iPad, en 's avonds (indien nodig) voor het opladen van je computeraccessoires met Lightning-connector.