GoPro Fusion

Met GoPro Fusion is het net alsof je gevolgd wordt door een professionele cameraploeg. Fusion maakt hogeresolutiebeelden in 360 graden en legt dus niet alleen vast wat je ziet, hij geeft ook perfect weer wat je beleeft dankzij camera's aan beide zijden. GoPro Fusion staat voor spectaculaire en adembenemende 18 MP-foto's en video's (in 5,2K-kwaliteit), levensechte VR, waanzinnig coole effecten en superstabiele beelden.Niets ontsnapt aan zijn aandacht.

Fusion maakt beelden van alles om je heen, in alle richtingen tegelijk. Dankzij een camera vooraan en één achteraan ontsnapt niets aan zijn aandacht. Zelfs niet in het donker.Overcapture.

Gebruik je iPhone voor het bekijken van foto's en afspelen van opnamen. Met OverCapture selecteer je de perfecte shots uit elke kijkhoek en maak je snel spectaculaire en adembenemende video’s op je iPhone. En die kan je vervolgens direct delen met iedereen.

Overstijg de realiteit.

GoPro Fusion heeft alles wat je nodig hebt om meeslepende Virtual Reality (VR)-ervaringen te creëeren met een schitterende 5.2K-videokwaliteit. Zo krijgt iedereen aan wie je je films toont het gevoel alsof ze alles zelf hebben beleefd.Naadloze VR-montage.

Maak indrukwekkende VR-content zonder vervelende montagelijnen.Superstabiele video's.

GoPro Fusion brengt videostabilisatie naar het hoogste niveau.360° audio.

Fusion maakt niet alleen haarscherpe en stabiele beelden in 360°, hij heeft ook vier microfoons voor een adembenemende geluidskwaliteit. Het resultaat? Loepzuivere audio die vanuit alle richtingen op je afkomt.


Gebruik 'm overal.

Fusion kan echt wel tegen een stootje en hij is waterbestendig tot 5 meter diepte zonder extra behuizing.Spraakbesturing.

Maak handenvrij foto's en films dankzij eenvoudige spraakcommando's zoals 'GoPro, start recording'.

Altijd paraat.

De meegeleverde Fusion Grip is speciaal ontworpen voor VR-opnamen met de juiste hoek en afstand. Het ingebouwde statief en de verlengstok helpen je bij het snel instellen en wijzigen van shots. Fusion is bovendien geschikt voor de meeste GoPro-bevestigingen en - accessoires.

Ingebouwde GPS.

De Fusion legt je gps-pad, snelheid, hoogteverschillen en nog veel meer vast.


Creëer en deel met de GoPro-app.

Bekijk previews en foto's, maak video's en deel ze onderweg met de GoPro-app op je iPhone.

Bewerking.

GoPro Fusion Studio.

Breng je films naar een nieuwe hoogte met de gratis GoPro Fusion Studio-app voor Mac en Windows. Maak professionele video's en bewerk ze achteraf met je optionele licentie van Adobe Premiere Pro en After Effects.

Baobab geurdiffuser Platinum