Decoded 2-in-1 Wallet Case

De 2-in-1 Wallet Case van Decoded combineert maximale bescherming met een uitneembare back cover. De hoes is gemaakt uit het fijnste leer en biedt naast je iPhone ook ruimte voor je business- en bankkaarten.

* Verplichte velden

Prijs

€ 64,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

De 2-in-1 Wallet Case is gemaakt van eersteklas volnerfleer door Ecco Leather, wat zorgt voor de strakke en klassieke look die je ook zou krijgen van jouw standaard portefeuille. De uitneembare magnetische case is ontworpen met hoogwaardig TPU om jouw iPhone te beschermen tegen vallen en krassen.

De binnenkant heeft een nieuwe inlay met geometrische lijnen en tinten voor een subtiel detail. Hij biedt voldoende ruimte voor jouw bankbiljetten en heeft drie kaarthouders. De back cover is vernieuwd met twee extra magneten voor een perfecte en veilige uitlijning, waardoor de back cover gemakkelijk aan de portemonnee kan worden bevestigd en losgemaakt. Gemakkelijk overschakelen van Wallet Case naar Back Cover wanneer u moet opladen of bellen!

MagSafe.

De back cover is compatibel met MagSafe. Zo kan je jouw MagSafe lader of accessoire eenvoudig en stevig vastklikken voor de perfecte uitlijning en aansluiting.

Geschikt voor iPhone 13.

Decoded iPhone 13 2-in-1 Wallet Case