Tech21 Impact Shield beschermt het scherm van je iPhone tegen valpartijen en krassen. Met 3 geavanceerde lagen - waaronder een BASF-polymeer die je ook aantreft in kogelvrij glas - vangt de Impact Shield gevaarlijke klappen op en leidt ze weg van het scherm van je iPhone.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Impact Shield Self-Heal iPhone SE/5(c/s)
€ 29,99

Overzicht

Eigenschappen

Impactology: slimme schokabsorptie.

Tech21 Impact Shield bestaat uit een geavanceerde structuur met 3 lagen. Een harde bovenlaag verspreidt klappen en schokken over een breder oppervlak. Een tweede laag absorbeert de schok en een derde, zachte laag voorkomt dat wat er van de schok over is, je scherm bereikt.

Eigenschappen van kogelvrij glas.

De absorberende laag in het Impact Shield van Tech21, de BulletShield, is een BASF-polymeer die je ook aantreft in kogelvrij glas.

Self-Healing.

De Tech21 Impact Shield is voorzien van een antikraslaag die toevallige schade door scherpe voorwerpen, zoals sleutels in jas of rugzak, op je iPhone-scherm voorkomt. Komen er toch zo'n krassen op de Impact Shield, dan vervagen die geleidelijk tot de krassen zo goed als helemaal verdwenen zijn. Die zelfhelende functie dankt de Impact Shield aan een polymeer die zichzelf hervormt.

Kristalhelder.

Elke laag van de Tech21 Impact Shield garandeert een perfecte helderheid van het iPhone-scherm.

Makkelijk aan te brengen.

De Impact Shield is flinterdun en toch beresterk. En hij is makkelijk aan te brengen zonder bubbels.

Geschikt voor iPhone SE, iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s.

Afmetingen

Hoogte 119 mm - breedte 54 mm - dikte 0,3 mm

Herschel Anchor Sleeve 13-inch MacBook Pro (USB-C)