Beats Pill+ zwart

Draagbare Bluetooth speaker

Beats Pill+ gaat overal met je mee en vult elke ruimte met een krachtig en helder geluid. Beats Pill+ is eenvoudig in gebruik, werkt draadloos via Bluetooth en zingt het 12 uur uit op batterij.

Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Beats Pill+
€ 199,95

Overzicht

Eigenschappen

Klein formaat, groot geluid.

Beats Pill+ is supercompact, maar klinkt net zo goed als 'ie eruit ziet! De actieve 2-wegs scheidingsfilter in Beats Pill+ zorgt voor een optimaal geluidsveld met een dynamisch bereik en een helder stereogeluid, naar welk muziekgenre je ook luistert. De scheiding van tweeter en woofer is gebaseerd op dezelfde akoestische technieken die overal ter wereld in professionele opnamestudio’s worden gebruikt.

Draadloos en eenvoudig in gebruik.

Connecteer Beats Pill+ draadloos met je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of een ander apparaat met Bluetooth. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface geniet je meteen van een schitterende geluidskwaliteit. Beats Pill+ is ideaal voor het beluisteren van je favoriete muziek en zorgt voor levensechte geluidseffecten bij het bekijken van films en het spelen van al je games.

Speakerphone.

Gebruik Beats Pill+ ook als speakerphone. Je telefoongesprekken klinken helder aan beide kanten van de lijn.

De hele dag opgeladen.

De batterij van de Beats Pill+ gaat 12 uur mee, je hebt er dus de hele dag plezier van. Heb je weinig tijd? Met de meegeleverde Lightning-kabel en lichtnetadapter is de batterij binnen 3 uur weer opgeladen. En op de batterijmeter zie je hoeveel lading de batterij nog heeft.

Oplaaduitgang.

Je kunt je iPhone of externe muziekapparaat opladen via de Beats Pill+, zodat je langer van je muziek kunt genieten.

Beats Pill+-app

Dankzij de Beats Pill+-app heb je de vrijheid om je afspeellijst op nieuwe manieren te delen. Zo kun je een vriend toevoegen die je rol als dj overneemt. Deze app is alleen beschikbaar voor iPhone 5s of nieuwer, iPad Air (alle modellen), iPad mini 2 of nieuwer en een select aantal Android-apparaten.

Verdere kenmerken.

  • Invoertype - 3,5-mm stereo-aansluiting.
  • Andere voorzieningen - Bluetooth in stereo, ingebouwde microfoon.
  • Batterij - Oplaadbare lithium-ion batterij. Werkt ook op stroom.
  • Standaard meegeleverd - Beats Pill+-luidspreker, zacht opberghoesje, Lightning-naar-USB-A-oplaadkabel (1,5 m), stroomadapter van 12,5 W, beknopte gebruikershandleiding, garantiekaart.

Afmetingen.

Lengte 21 cm - hoogte 6,36 cm - breedte 6,92 cm

Beats Pill+