Powerbeats3 Wireless

Geef je sportprestaties een stevige boost met de Powerbeats3 Wireless sportoortjes. Met liefst 12 uur autonomie kan je gerust meerdere keren trainen met één laadbeurt. En dankzij Fast Fuel hoef je de oortjes slechts vijf minuten op te laden om je opnieuw een vol uur in het zweet te werken. Een nieuw ergonomisch ontwerp en twee drivers garanderen je een ultieme sound en dé perfecte energieboost voor je work-out.

Draadloos zoals het hoort.

De Powerbeats3 Wireless-oortjes zijn er altijd helemaal klaar voor. Schakel ze in en houd ze bij je iPhone. Ze vinden elkaar direct. Sterker nog: dankzij iCloud vinden ze ook meteen je Apple Watch, iPad en Mac. Zonder dat je er zelfs nog iets voor hoeft te doen. En dankzij Class 1 Bluetooth-technologie blijft de verbinding altijd goed, zélfs tijdens de zwaarste trainingen.

Kracht gekoppeld aan uithoudingsvermogen.

Dankzij de efficiënte Apple W1-chip heeft Powerbeats3 Wireless voldoende power om het gedurende je hele training vol te houden. Met een autonomie tot 12 uur en een comfortabel ontwerp dat de ultieme sound van Beats levert, kun je zelfs de zwaarste training aan. En dankzij Fast Fuel kan je nog langer trainen. Slechts vijf minuten laden is voldoende om je nog eens een uur in het zweet te werken.

Zweet- en waterbestendig.

Met Powerbeats3 Wireless houdt niéts je tegen om je prestaties op de spits te drijven én alle records te verbreken. Ook regen en sneeuw niet. Powerbeats3 Wireless is zweet- en waterbestendig en dat maakt 'm ook perfect voor duurtrainingen in alle weer en wind.

Eindeloos comfortabel.

Met zijn nieuw ergonomisch ontwerp zit Powerbeats3 Wireless zelfs bij de meest intensieve sporten comfortabel. Bovendien krijg je er diverse oortips bij, zodat er altijd wel een paar tussen zit dat perfect past. De flexibele en verstelbare oorhaken zorgen ervoor dat de oortjes goed op hun plek blijven zitten, hoe hard je ook traint.

Ultieme sound.

Beats doet zijn reputatie met een ultieme geluidskwaliteit alle eer aan. Dankzij de nieuwe ergonomische vormgeving en twee drivers in de Powerbeats3 Wireless geniet je nog meer van je work-out met kristalheldere hoge tonen en een stevige bas waar je helemaal in opgaat. En met de ingebouwde RemoteTalk neem je telefoontjes aan via de ingebouwde microfoon, speel je muziek af, pas je het volume aan en activeer je Siri.