Bose

En je muziek én films komen tot leven.

Met Bose luidsprekers en hoofdtelefoons komen je muziek én je favoriete tv-reeks of film pas echt tot leven.
Kom Bose uitproberen bij Pure Lifestyle in onze winkel in Ninove én overtuig jezelf!

 

 

Hoofdtelefoons

Maximaal luistergenot.

Bose hoofdtelefoons onderscheiden zich door hun schitterende prestaties, superieur geluid en uitstekend comfort.

Meer info

Draagbare luidsprekers

Ontworpen voor het avontuur. Klaar voor elke party.

Bose draagbare Bluetooth luidsprekers zijn ontworpen voor onderweg, maar ook perfect voor thuis. Dankzij het stevige ontwerp en de indrukwekkende batterij-autonomie neem je je muziek overal mee naartoe.

Meer info

Draadloze luidsprekers voor thuis

Jouw muziek. Op jouw manier.

Luisteren was nog nooit zo makkelijk. Bose-smartspeakers en -soundbars voor thuis bieden kracht in eenvoud, met Bose's meest dynamische geluid van muur tot muur en een premium, slank ontwerp. En dankzij wifi, Bluetooth en Apple AirPlay 2 kan je altijd draadloos streamen zoals jij dat wilt. En je kan op elk moment meer speakers toevoegen voor muziek in het hele huis.

Meer info

Bose SoundTouch

Een wereld aan muziek.

Met Bose SoundTouch luister je overal in huis via WiFi of Bluetooth naar je favoriete muziek, internetradio en online muziekdiensten. Laat SoundTouch (verkrijgbaar in 3 maten en 2 kleuren, allen met 6 voorkeurtoetsen) overal in huis dezelfde muziek afspelen. Of kies in elke kamer voor iets anders. Bose SoundTouch multiroom-speakers. Vanaf €199,00.

Meer info

Bose Home Cinema & Soundbars

Buitengewone prestaties. Geen concessies.

Maak alles wat zo leuk is aan films, tv en muziek gewoon geweldig. Soundbars en home-cinemasystemen met surround sound van Bose halen alles uit je entertainment, zodat jij thuis op de bank van een bioscoopervaring geniet.

Meer info