Sport

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

 

Bose sporthoofdtelefoons

Geef je prestaties een stevige boost.

Als je tot het uiterste gaat, wil je op geen enkele manier worden afgeremd. Met Bose SoundSport oortjes krijg je de prestaties die je nodig hebt om alles te geven tijdens de intensiefste training. De StayHear+ oordopjes bieden een uitstekende combinatie van comfort en stabiliteit, en alle Bose SoundSport oortjes zijn zweet- en waterbestendig. Niets houdt je nog tegen!

 
Bose SoundSport wireless

€ 149,95
Bose SoundSport wireless

Met Bose SoundSport wireless geef je je prestaties een stevige boost. De StayHear+ Sport-oordopjes blijven altijd stevig en comfortabel zitten, zelfs tijdens de zwaarste work-outs. En de akoestische poorten zijn zo geplaatst dat ze bestand zijn tegen zweet en regen. Bluetooth en NFC-koppelingen zorgen daarnaast voor een snelle draadloze verbinding zonder kabels die in de knoop raken.
Meer info.

Bose SoundSport Free wireless
€ 199,95
Bose SoundSport Free wireless

Met SoundSport Free wireless houdt niets je nog tegen om je eigen records te breken. Zelfs geen kabel die de oortjes met elkaar verbindt. SoundSport Free draadloze oortjes klinken zoals je dat van Bose verwacht: helder en krachtig. SoundSport Free wireless is regen- en vochtbestendig en de StayHear+ Sporttips blijven stevig en comfortabel zitten. Stop de oortjes na gebruik in het magnetische etui om ze direct op te laden.
Meer info.