Oortjes

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Bose oortjes

Gemaakt om te verbazen.

Bose oortjes zijn de perfecte hoofdtelefoons voor al je dagelijkse activiteiten. Onderweg naar school of het werk, op citytrip of tijdens het sporten. Bose oortjes combineren een krachtig, zuiver geluid met een lichte en comfortabele pasvorm.Bose draadloze hoofdtelefoons

Laat je door niets afremmen.

Bose kiest resoluut voor maximale prestaties en een uitstekend geluid. En dat kan nu ook draadloos, zonder compromissen. Met een superieur draagcomfort thuis, op het werk, onderweg en tijdens het sporten. Koppel je Bose headphone via Bluetooth eenvoudig met al je apparaten. En geniet!


Bekijk hier alle draadloze Bose hoofdtelefoons.
   

Bose noise-cancelling hoofdtelefoons

Geniet van wat je hoort. En van wat je niet hoort.

Bose is dé referentie in koptelefoons met ruisonderdrukking. Bose noise cancelling-hoofdtelefoons minimaliseren afleiding van buitenaf, zodat je ongestoord van je muziek geniet. Ze geven je de volledige controle over het volume en je telefoongesprekken. En je muziek? Die klinkt glashelder en levensecht. Exact wat je van Bose verwacht. Elegante hoofdtelefoons met een uitstekend draagcomfort, gemaakt uit de beste materialen.


Bekijk hier alle Bose noise cancelling-hoofdtelefoons.
   

Bose noise-cancelling hoofdtelefoons

Bepaal zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat.

Alsof de buitenwereld lijkt te verdwijnen en je helemaal opgaat in je muziek. Dat is precies wat er gebeurt als je met de actieknop de Bose Acoustic Noise Cancelling-technologie inschakelt. De technologie meet en vergelijkt continu omgevingslawaai en reageert hierop door het lawaai te blokkeren met een tegengesteld signaal.

 
Bose QuietControl 30 wireless

€ 299,95
Bose QuietControl 30 wireless earphones

Bepaal zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat met de Bose QuietControl 30 en geniet op elk volume van gebalanceerd geluid. De lichte nekband vormt zich naar je lichaam voor een langdurig draagcomfort terwijl de StayHear+ QC-oordopjes stevig blijven zitten. En dankzij de Bluetooth-verbinding heb je geen last van kabels. De draadloze QC30 is voorzien van een in-line afstandsbediening met microfoon. Batterij-autonomie: 10 uur. Ruim voldoende voor een hele werkdag!
Meer info.

 
 

Bose sporthoofdtelefoons

Geef je prestaties een stevige boost.

Als je tot het uiterste gaat, wil je op geen enkele manier worden afgeremd. Met Bose SoundSport oortjes krijg je de prestaties die je nodig hebt om alles te geven tijdens de intensiefste training. De StayHear+ oordopjes bieden een uitstekende combinatie van comfort en stabiliteit, en alle Bose SoundSport oortjes zijn zweet- en waterbestendig. Niets houdt je nog tegen!


Bekijk hier alle Bose sporthoofdtelefoons.
 
Bose SoundSport wireless

€ 149,95
Bose SoundSport wireless

Met Bose SoundSport wireless geef je je prestaties een stevige boost. De StayHear+ Sport-oordopjes blijven altijd stevig en comfortabel zitten, zelfs tijdens de zwaarste work-outs. En de akoestische poorten zijn zo geplaatst dat ze bestand zijn tegen zweet en regen. Bluetooth en NFC-koppelingen zorgen daarnaast voor een snelle draadloze verbinding zonder kabels die in de knoop raken.
Meer info.

Bose SoundSport Pulse wireless
€ 229,95
Bose SoundSport Pulse wireless

Je geeft alles tijdens je work-out. En de Bose SoundSport Pulse draadloze oortjes houden je prestaties bij. De geïntegreerde hartslagmeter volgt je prestaties direct via je oor en begeleidt je naar een hoger niveau. StayHear+ Pulse-oordopjes blijven altijd comfortabel en stevig zitten en zorgen voor nauwkeurige metingen. Bose maakte de sportoortjes bovendien zweet- en waterbestendig. En draadloos met Bluetooth en NFC.
Meer info.

Bose SoundSport Free wireless
€ 199,95
Bose SoundSport Free wireless

Met SoundSport Free wireless houdt niets je nog tegen om je eigen records te breken. Zelfs geen kabel die de oortjes met elkaar verbindt. SoundSport Free draadloze oortjes klinken zoals je dat van Bose verwacht: helder en krachtig. SoundSport Free wireless is regen- en vochtbestendig en de StayHear+ Sporttips blijven stevig en comfortabel zitten. Stop de oortjes na gebruik in het magnetische etui om ze direct op te laden.
Meer info.