Hoofdtelefoons

Maximaal luisterplezier.

Geniet van elk detail in je muziek met AirPods draadloze oortjes van Apple, of een hoofdtelefoon van Beats, Bose of Bowers & Wilkins. Van sportoortjes waarmee je je prestaties een boost geeft tot koptelefoons waarmee je je muziek beleeft, precies zoals het door de artiest is bedoeld.


 

 

Bose Soundwear Companion speaker

Omgeven door geluid. Bewust van je omgeving.

Bose SoundWear Companion is een draagbare speaker boordevol technologie voor een ongeëvenaarde en unieke luisterervaring. SoundWear Companion ligt comfortabel rond je hals en omringt je met een helder en rijk geluid. Je houdt contact met je omgeving - zonder hen te storen - en is ook ideaal om handsfree te bellen.

Meer info

 

Luidsprekers

Haal méér uit je muziek.

Met speakers van Beats, Bose, Bowers & Wilkins en Sonos maak je van elk moment één om maximaal van te genieten!


   

Sonos

Perfect geluid. Overal in huis.

Sonos is dé referentie in multiroom speakers, luidsprekers die in elke kamer - via je WiFi-thuisnetwerk - gelijktijdig dezelfde muziek kunnen afspelen. Of juist andere muziek in één of meerdere kamers. Op zoek naar dé ultieme home cinema? Ook dan zit je helemaal goed bij Sonos!

Meer info

 

Bose SoundTouch

Een wereld aan muziek.

Met Bose SoundTouch luister je overal in huis via WiFi of Bluetooth naar je favoriete muziek, internetradio en online muziekdiensten. Laat SoundTouch (verkrijgbaar in 3 maten en 2 kleuren, allen met 6 voorkeurtoetsen) overal in huis dezelfde muziek afspelen. Of kies in elke kamer voor iets anders.

Meer info

 

Bowers & Wilkins

Het summum in geluidskwaliteit.

Audiokenners zweren bij Bowers & Wilkins. En dat heeft alles te maken met de onberispelijke geluidskwaliteit van het Britse merk. Met Zeppelin Wireless brengt B&W zijn ijzersterke reputatie naar het groot publiek. Zeppelin Wireless werkt via WiFi en Bluetooth samen met al je favoriete apps en apparaten, met iTunes en met Apple Music en Spotify.

Meer info