Noise cancelling

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

 

Bose noise-cancelling hoofdtelefoons

Geniet van wat je hoort. En van wat je niet hoort.

Bose is dé referentie in koptelefoons met ruisonderdrukking. Bose noise cancelling-hoofdtelefoons minimaliseren afleiding van buitenaf, zodat je ongestoord van je muziek geniet. Ze geven je de volledige controle over het volume en je telefoongesprekken. En je muziek? Die klinkt glashelder en levensecht. Exact wat je van Bose verwacht. Elegante hoofdtelefoons met een uitstekend draagcomfort, gemaakt uit de beste materialen.

   

Bose noise-cancelling hoofdtelefoons

Bepaal zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat.

Alsof de buitenwereld lijkt te verdwijnen en je helemaal opgaat in je muziek. Dat is precies wat er gebeurt als je met de actieknop de Bose Acoustic Noise Cancelling-technologie inschakelt. De technologie meet en vergelijkt continu omgevingslawaai en reageert hierop door het lawaai te blokkeren met een tegengesteld signaal. En nu zowel de Bose QuietComfort 35 wireless II (over-ear) als de QuietControl 30 draadloze oortjes regelbare noise cancelling hebben, is je muziek altijd perfect afgestemd op de omgeving.

 
Bose QuietControl 30 wireless

€ 299,95
Bose QuietControl 30 wireless earphones

Bepaal zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat met de Bose QuietControl 30 en geniet op elk volume van gebalanceerd geluid. De lichte nekband vormt zich naar je lichaam voor een langdurig draagcomfort terwijl de StayHear+ QC-oordopjes stevig blijven zitten. En dankzij de Bluetooth-verbinding heb je geen last van kabels. De draadloze QC30 is voorzien van een in-line afstandsbediening met microfoon. Batterij-autonomie: 10 uur. Ruim voldoende voor een hele werkdag!
Koop 'm hier.

Bose QuietComfort 35 II wireless headphones
€ 329,00
Bose QuietComfort 35 II wireless headphones

QuietComfort 35 wireless II is de beste en meest comfortabele hoofdtelefoon van Bose. Met de actieknop schakel je tussen drie niveaus van noise cancelling. Zo kies je precies de juiste instelling voor je muziek en je omgeving. De multifunctionele knop op de andere oorschelp geeft snel toegang tot Siri op je iPhone. QC35 II maakt eenvoudig draadloos verbinding met je apparaten via Bluetooth en NFC. Volumeafhankelijke EQ zorgt voor gebalanceerd geluid op elk volume en dankzij de batterij-autonomie van 20 uur geniet je de hele dag door van je muziek.
Koop 'm hier.