Over-ear

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Bose over-ear hoofdtelefoons

Krachtig geluid. Hoofdtelefoons van wereldklasse.

Bose over-ear hoofdtelefoons onderscheiden zich door hun superieur geluid en ongeëvenaard comfort.Bose draadloze hoofdtelefoons

Laat je door niets afremmen.

Bose kiest resoluut voor maximale prestaties en een uitstekend geluid. En dat kan nu ook draadloos, zonder compromissen. Met een superieur draagcomfort thuis, op het werk, onderweg en tijdens het sporten. Koppel je Bose headphone via Bluetooth eenvoudig met al je apparaten. En geniet!


Bekijk hier alle draadloze Bose hoofdtelefoons.
   

Bose noise-cancelling hoofdtelefoons

Geniet van wat je hoort. En van wat je niet hoort.

Bose is dé referentie in koptelefoons met ruisonderdrukking. Bose noise cancelling-hoofdtelefoons minimaliseren afleiding van buitenaf, zodat je ongestoord van je muziek geniet. Ze geven je de volledige controle over het volume en je telefoongesprekken. En je muziek? Die klinkt glashelder en levensecht. Exact wat je van Bose verwacht. Elegante hoofdtelefoons met een uitstekend draagcomfort, gemaakt uit de beste materialen.


Bekijk hier alle Bose noise cancelling-hoofdtelefoons.
   

Bose noise-cancelling hoofdtelefoons

Bepaal zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat.

Alsof de buitenwereld lijkt te verdwijnen en je helemaal opgaat in je muziek. Dat is precies wat er gebeurt als je met de actieknop de Bose Acoustic Noise Cancelling-technologie inschakelt. De technologie meet en vergelijkt continu omgevingslawaai en reageert hierop door het lawaai te blokkeren met een tegengesteld signaal.

 
Bose QuietComfort 35 II wireless headphones
€ 329,00
Bose QuietComfort 35 II wireless headphones

QuietComfort 35 wireless II is de beste en meest comfortabele hoofdtelefoon van Bose. Met de actieknop schakel je tussen drie niveaus van noise cancelling. Zo kies je precies de juiste instelling voor je muziek en je omgeving. De multifunctionele knop op de andere oorschelp geeft snel toegang tot Siri op je iPhone. QC35 II maakt eenvoudig draadloos verbinding met je apparaten via Bluetooth en NFC. Volumeafhankelijke EQ zorgt voor gebalanceerd geluid op elk volume en dankzij de batterij-autonomie van 20 uur geniet je de hele dag door van je muziek.
Koop 'm hier.