Bose Noise Cancelling Headphones 700

Vind je het strakke nieuwe ontwerp al verrassend? Wacht dan maar tot je hoort wat hij kan. Naast de premium geluidskwaliteit waar Bose om bekend staat, biedt de Bose Headphones 700 geoptimaliseerde noise cancelling-functionaliteit, een ongeëvenaard microfoonsysteem en intuïtieve touchbediening. Hij is bovendien geschikt voor Bose AR, ’s werelds eerste platform voor audio augmented reality. Met deze hoofdtelefoon klinkt je muziek als nooit tevoren!
Verrassend geluid in je oren.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is intelligenter en kan meer dan al zijn voorgangers. En wacht maar tot je 'm hoort!

Augmented audio.
Nu realiteit.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 bieden alles wat je verwacht én wat je voor onmogelijk hield. Zie ze als een smarthoofdtelefoon waarmee je je omgeving bewust ervaart en snel toegang hebt tot je spraakassistent. Of voer probleemloos een telefoongesprek dankzij het krachtigste microfoonsysteem voor spraakdetectie. En dan heb je nog Bose AR, het eerste audio augmented reality platform in zijn soort. Dit platform biedt een compleet nieuwe audio-ervaring.

Een adaptief microfoonsysteem voor superieure spraakdetectie.

De Bose Headphones 700 heeft een ongeëvenaard systeem met vier microfoons die je stem oppikken en isoleren terwijl het geluid om je heen wordt onderdrukt. Luister en klink als nooit tevoren. Zelfs in een rumoerige omgeving.

Gemaakt voor comfort.

Bose's draadloze hoofdtelefoon heeft een compleet nieuwe look én je voelt ook het verschil. De gestroomlijnde, lichte hoofdband van roestvrij staal en de zachte, gekantelde oorschelpen zorgen voor een perfecte pasvorm. De onderkant van de hoofdband is gemaakt van ultrazacht schuimgel en zit comfortabel op je hoofd. Zonder dat er haartjes blijven vastzitten.

Comfortabele, gekantelde oorschelpen.

De oorschelpen zijn gemaakt van zacht en duurzaam synthetisch proteïneleer en bieden een hele dag luisterplezier.

Hoofdband van roestvrij staal.

Gestroomlijnd, robuust en met ultrazacht foam aan de onderkant voor lichtgewicht draagcomfort.

Virtuele spraakassistenten.

Gebruik je Bose Noise Cancelling Headphones 700 volledig draadloos én handenvrij via Siri of een andere standaard spraakassistent op je telefoon.

Nieuwe look. Nieuwe functies.

Hoor de wereld om je heen. Zoals jij dat wilt.

Met de Headphones 700 heeft Bose zijn grootste wapenfeit nog verbeterd. Je bepaalt nu zelf wat je van de omgeving hoort met 11 noise cancelling-niveaus.

Helemaal afgesloten van lawaai. Of juist heel bewust ervan.

Als je de noise cancelling verhoogt, hoor je minder rumoer in een lawaaiige omgeving. Of verlaag het niveau tot het punt waarop je de wereld hoort alsof je helemaal geen hoofdtelefoon met actieve noise cancelling draagt. Voor een snelle onderbreking gebruik je de conversatiemodus. Hiermee pauzeer je de muziek en laat je met één druk op de knop omgevingsgeluid binnen. Ideaal om snel een kop koffie te bestellen of even iets met een collega te overleggen.

Augmented reality. Voor je oren, niet je ogen.

Bose AR is het eerste audio augmented reality platform in zijn soort. Dit platform biedt een geheel nieuwe audio-ervaring waarbij je tegelijkertijd verbonden bent met de digitale wereld en je fysieke omgeving. Bose AR combineert de kracht van draagbare audioproducten, mobiele apparaten en geïntegreerde apps. Je wereld wordt verrijkt met content voor je oren in plaats van je ogen, wat een totaal nieuwe manier van reizen, sporten, leren en spelen mogelijk maakt. Functionaliteit en beschikbaarheid van Bose AR kunnen variëren.

Hoe werkt Bose AR?

Bose AR-producten hebben ingebouwde bewegingssensoren die tijdens het dragen de richting van je hoofd en lichaamsbewegingen kunnen detecteren. Apps die geoptimaliseerd zijn voor Bose AR combineren deze informatie met locatiegegevens van je iPhone. Zo krijg je audiocontent aangeboden die gericht is op waar je bent en wat je aan het doen bent. De eerste Bose AR-apps zijn nu beschikbaar voor iOS en er komen er nog veel meer aan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Navigatie-apps die de weg naar nieuwe ontdekkingen wijzen. Fitness-apps die je maximale bewegingsvrijheid geven. En games waarmee je echt helemaal op gaat in het spel.

En je muziek?
Prachtig als altijd met Bose.

Met Bose Headphones 700 geniet je optimaal van je muziek. Zijn geluidskwaliteit is weergaloos, op elk volume dankzij de kenmerkende active EQ van Bose en een indrukwekkende bas. Of je nu op een laag volume luistert of het volume flink opschroeft, je muziek klinkt precies zoals die bedoeld is.

Bose Music-app: aanpasbare bediening.

Met de Bose Music-app kun je je audio en muziek nog beter beheren. Bovendien kun je met de app je Bose-smartproducten laten samenwerken voor een betere luisterervaring.

20 uur autonomie.

Met een batterij-autonomie tot 20 uur kan je de hele dag van Bose Noise Cancelling Headphones 700 genieten.

Intuïtieve touchbediening.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 heeft een nieuwe, eenvoudige touchbediening en werkt ook met Siri.

Bluetooth-verbinding.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 maakt via Bluetooth verbinding met je iPhone, iPad of computer.

Prestaties die alleen maar beter worden.

De nieuwe Bose hoofdtelefoons zijn zodanig ontworpen dat ze geschikt zijn voor toekomstige innovaties. Via software-updates en de Bose-app zal Bose op termijn nieuwe functies en nog meer fantastische opties voor geluidsbeheer toevoegen. Hieronder alvast enkele functies die Bose binnenkort zal toevoegen.

Dynamic Awareness.

Past automatisch het noise cancelling-niveau aan om plotselinge harde geluiden, zoals een passerende bus, te compenseren voor een consistente luisterervaring.

Bose Noise Masking.

Noise cancelling kan het geluid van een stofzuiger of vliegtuigmotor elimineren. Maar het is minder effectief bij stemgeluid. Bose Noise Masking voegt rustgevend geluid toe aan de noise cancelling om storende stemmen nog beter weg te filteren.

Bose Selective EQ.

Finetune je audiomix door bas toe te voegen of het hoog van de bekkens te verminderen.

Een nieuwe generatie hoofdtelefoons.

Bij conventionele hoofdtelefoons gaat het altijd om een betere luisterervaring. Maar dit heeft ook zijn nadelen, want deze hoofdtelefoons isoleren je van alles wat er om je heen gebeurt. Tot nu dan. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling presenteert Bose de Noise Cancelling Headphones 700. Deze hoofdtelefoon is intelligenter en kan meer dan al zijn voorgangers, en je zult merken dat de Bose Noise Cancelling Headphones 700 al snel onmisbaar worden in de steeds mobielere wereld.