Belkin SoundForm Elite

Gebruik de SoundForm Elite-luidspreker om muziek af te spelen en overal in huis te genieten van schitterend, kamervullend geluid. Koppel je luidspreker makkelijk via Airplay 2 of Bluetooth. En dankzij het handige design kan je bovenaan de luidspreker een draadloos oplaadstation terugvinden, nooit meer een lege batterij!

* Verplichte velden

Prijs

€ 199,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

HiFi-geluid.

Je favoriete artiesten doen er in de studio alles aan om die mix precies goed te krijgen. Met de juiste technologieën worden een volle bas en kristalheldere klanken ten gehore gebracht zodat je ten volle kan genieten van de kracht en details van elke track, precies zoals de artiest dat bedoeld heeft. Het resultaat is hifi-geluid dat je diep vanbinnen raakt.

Voel de volle bas met kristalheldere details bij élk volume. De gepatenteerde Speaker Active Matching (SAM®)-technologie maakt hifi-geluidsreproductie mogelijk via luidsprekers van elk formaat.

De voor Devialet kenmerkende Push-Push-configuratie met twee woofers onderdrukt trillingen en biedt tegelijkertijd een indrukwekkende geluidservaring met een bijzonder krachtige bas die je diep vanbinnen raakt.

 

Snel draadloos opladen.

Op het slim vormgegeven laadstation blijft je iPhone goed liggen zodat deze snel en gemakkelijk draadloos kan worden opgeladen. Trilling-onderdrukkende technologie in de luidspreker zorgt ervoor dat het opladen van je iPhone zonder onderbrekingen plaatsvindt.

Muziek in élke kamer.

Creëer heel eenvoudig een multiroom audiobeleving en speel uw muziek in meerdere kamers tegelijk af. Deze luidspreker kan gekoppeld worden met een andere SoundForm Elite-luidspreker of elke andere slimme luidspreker met Alexa of Google Assistent. Dit maakt het heel eenvoudig om afspeellijsten, podcasts en je favoriete nummers te beluisteren, ongeacht de kamer waarin je je bevindt.

Slimme luidspreker.

Dankzij Alexa of Google Assistent kan je heel eenvoudig via spraakbediening muziek afspelen, informatie zoeken op het internet, taken beheren en slimme apparaten in je woning bedienen.

Afmetingen.

Lengte 17 cm - breedte 17 cm - hoogte 15 cm

Belkin SoundForm Elite