Apple iPod nano

Muziek is én blijft het kloppend hart van iPod nano. Maar er is méér. Video’s, bijvoorbeeld. En ook foto’s, FM-radio, podcasts, een ingebouwde stappenteller en fitness-app. Met iPod nano voel je hoe de beat een brandhaard maakt van overtollige calorieën terwijl je geniet van je favoriete muziek!


Muziek

Eén deuntje in je hoofd. Duizenden op zak.

Tik om je favoriete nummers af te spelen. Of hele albums. Of alles van één artiest. Je kunt zelfs zoeken op genres of componisten. Je kunt ook op je gemak door je muziek bladeren: de album­illustraties zien er geweldig uit op het Multi-Touch-display van 2,5 inch. Of laat je verrassen. Als je iPod nano schudt, gaat ’ie meteen naar een willekeurig ander nummer uit je muziekbibliotheek.

Genius, je persoonlijke dj.

Hoor je een geweldig nummer? Tik op ‘Genius’ om meer van dat soort muziek op je iPod nano te zoeken en een Genius-afspeellijst te laten genereren. Voor nog meer inspiratie tik je op ‘Genius-mixen’; zo ontdek je nummers die je al een tijdje niet hebt gehoord of helemaal was vergeten.

Dikke pret. In een heel dun jasje.

iPod nano weegt maar 31 gram, is slechts 5,4 mm dun, en is ongeveer net zo groot als een creditcard. Het is de dunste iPod ooit, maar groot genoeg om volop te genieten van je favoriete muziek, foto's én filmpjes. iPod nano combineert urenlang luisterplezier met ultieme draagbaarheid. Op het Multi‑Touch-display van 2,5 inch kun je al je muziek, foto’s en video’s bewonderen. Met de knoppen kun je snel muziek afspelen of pauzeren, een ander nummer opzetten of het volume aanpassen. Door het gestroomlijnde design van geanodiseerd aluminium voelt iPod nano net zo goed aan als ’ie klinkt. En iPod nano zou iPod nano niet zijn zonder een scala aan prachtige kleuren.


Video

Het grote scherm, in het klein.

Je kunt Hollywood-kaskrakers, gratis videopodcasts en zelfgemaakte filmpjes bekijken op je iPod nano. Op het 2,5‑inch Multi-Touch-breedbeelddisplay komen ze mooi tot hun recht. Afspelen, doorspoelen, terugspoelen en pauzeren doe je eenvoudig met een tikje van je vinger. Met iPod nano heb je altijd entertainment op zak, waar en wanneer je maar wilt.

FM-radio. Blijf op de hoogte.

Met FM-radio ben je altijd van alles op de hoogte. Sportuitslagen, het laatste nieuws of je favoriete radio-uitzending. Navigeer over de radiotuner voor een andere zender en tik om je favoriete stations in te stellen. Dankzij live-pauze mis je overigens geen minuut.

Bluetooth aan boord.

Je kunt iPod nano makkelijk koppelen aan een Bluetooth-koptelefoon of aan Bluetooth-speakers. En als de geluidsinstallatie in je auto over Bluetooth-voorzieningen beschikt, is je iPod nano klaar om verder te gaan zodra jij achter het stuur gaat zitten.

Fitness & Nike+

Zet ’m aan, zet je in.

iPod nano is het ideale trainingsmaatje. Je vindt standaard ondersteuning voor Nike+ en een stappenteller in je iPod nano. Zo kun je eenvoudig het aantal stappen bijhouden, en de afgelegde afstand, het tempo en de tijd zien. En je weet meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand. Met de ingebouwde Bluetooth-technologie kun je bovendien draadloos verbinding maken met een hartslagmeter en koptelefoon om je training wat gemakkelijker te maken.

Amusement zoals jij het graag ziet. En hoort.

iTunes is de makkelijkste manier om je iPod nano te vullen met onder andere muziek, films, audioboeken en podcasts. Importeer je eigen cd's in iTunes en voeg extra nummers toe uit de iTunes Store op je Mac of pc. Vervolgens kun je je eigen afspeellijsten samenstellen, Genius-afspeellijsten genereren en Genius-mixen kiezen om op je iPod nano te zetten.

Je podcasts. Allemaal bij elkaar.

Wat je interesses ook zijn, de kans is groot dat er een audio- of video­podcast bestaat die helemaal bij je past. En die kun je direct op je iPod nano beluisteren en bekijken. Ga op zoek naar podcasts in het podcast­overzicht in iTunes. En als je er één (of meer) vindt, kun je je direct abonneren. Op die manier mis je geen enkele aflevering. En het allermooiste: er zijn duizenden podcasts gratis te downloaden.

Apple iPod nano