Powerbeats2 rood

Powerbeats 2 in-ear hoofdtelefoon rood

De Powerbeats2 in-ear hoofdtelefoon heeft àlles in zich om je sportprestaties een stevige boost te geven. Hij is bestand tegen zweet en water, zit in alle omstandigheden comfortabel en laat je ook tijdens het sporten maximaal genieten van je muziek.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
PowerBeats2 rood

€ 149,95

€ 99,00

Overzicht

Eigenschappen

Gemaakt om te presteren.

Dankzij zijn stevige metalen buitenkant en zweet- en waterbestendigheid (IPX4-normering) is deze in-ear hoofdtelefoon ideaal voor stevige trainingen. De PowerBeats2 is voorzien van flexibele en verstelbare oorhaken die comfortabel zitten en in alle omstandigheden - hoe hard je ook rent en hoe hoog je ook springt - blijven zitten. Hij wordt bovendien geleverd met vier paar oordopjes in verschillende maten voor de perfecte pasvorm.

Muziek die je kunt voelen.

Je muziek geeft je een energieboost en met de Powerneats2 voeg je daar extra power aan toe. Het zuivere geluid houdt je in alle omstandigheden gemotiveerd tijdens het trainen. De dubbele driver-akoestiek versterkt de muziek in iedere oorknop: je geniet dus van élk detail en de geluidsweergave blijft helder bij alle volumeniveaus. De perfecte pasvorm minimaliseert bovendien omgevingsgeluid waardoor je nog meer geniet van je muziek!

Bediening op maat van sporters.

Via de RemoteTalk-kabel blijft je gefocust op je training én kan je muziek pauzeren, van nummer wisselen en het volume regelen. De kabel is eveneens voorzien van een microfoon, waarmee je gesprekken kan voeren en oproepen kan aannemen.

In de doos:

  • Beats Powerbeats2 in-ear hoofdtelefoon.
  • Beschermetui.
  • Oordopjes in vier verschillende maten.
  • Kabelclipje.
  • Beknopte gebruikershandleiding.

Afmetingen.

Kabellengte 119 cm

Gewicht.

26,7 gram

Powerbeats2 rood