Alle Bose hoofdtelefoons

Draadloze Bose koptelefoons  

Laat je door niets afremmen.

Bose hoofdtelefoons leveren ongeëvenaarde prestaties en laten je nog meer van je muziek genieten. En met de draadloze Bose Bluetooth koptelefoons ga je zonder kabels en zonder compromissen op in je muziek. Koppel je Bose headphone via Bluetooth eenvoudig met al je apparaten. En geniet!

   

Geniet van wat je hoort. En van wat je niet hoort.

Bose is al ruim 15 jaar dé referentie in koptelefoons met ruisonderdrukking. Bose noise cancelling-hoofdtelefoons minimaliseren afleiding van buitenaf, zodat je ongestoord van je muziek geniet. Levensecht geluid uit hoofdtelefoons gemaakt van duurzame materialen die de hele dag comfortabel aanvoelen. Ze zijn verkrijgbaar in over-ear en in-ear versies en geven je de volledige controle over je muziek, het volume en je telefoongesprekken. Maak kennis met de nieuwe generatie ruisonderdrukking.

   

Train beter dan ooit.

Als jij tot het uiterste gaat, wil je op geen enkele manier worden afgeremd. Bose SoundSport headphones zijn ideaal voor trainingen en bieden de prestaties die je nodig hebt om alles te geven tijdens de intensiefste work-outs. De StayHear+ oordopjes bieden een ongekende combinatie van comfort en stabiliteit, en alle modellen zijn zweet- en waterbestendig. Niets houdt je nog tegen!