Laat je door niets afremmen.

Bose hoofdtelefoons leveren ongeëvenaarde prestaties en laten je nog meer van je muziek genieten. En met de draadloze Bose Bluetooth koptelefoons ga je zonder kabels en zonder compromissen op in je muziek. Koppel je Bose headphone via Bluetooth eenvoudig met al je apparaten. En geniet!

Bekijk hier alle draadloze Bose Bluetooth hoofdtelefoons. 


   

Geniet van wat je hoort. En van wat je niet hoort.

Bose is al ruim 15 jaar dé referentie in koptelefoons met ruisonderdrukking. Bose noise cancelling-hoofdtelefoons minimaliseren afleiding van buitenaf, zodat je ongestoord van je muziek geniet. Levensecht geluid uit hoofdtelefoons gemaakt van duurzame materialen die de hele dag comfortabel aanvoelen. Ze zijn verkrijgbaar in over-ear en in-ear versies en geven je de volledige controle over je muziek, het volume en je telefoongesprekken. Maak kennis met de nieuwe generatie ruisonderdrukking.

Bose noise cancelling-hoofdtelefoons. Meer info. 


Bose QuietComfort 25 noise cancelling headphones

€ 329,95
Bose QuietComfort 25 noise cancelling headphones

Hoe rumoerig je omgeving ook is, met de Bose QuietComfort 25 draait het alleen nog om jou en je muziek. Of om perfecte rust en stilte. De Bose QC25 is voorzien van een kabel met in-line afstandsbediening en microfoon.
Meer info.

 
Bose QuietControl 30 wireless

€ 299,95
Bose QuietControl 30 wireless earphones

Bepaal zelf hoeveel omgevingsgeluid je doorlaat met de Bose QuietControl 30 en geniet op elk volume van gebalanceerd geluid. De lichte nekband vormt zich naar je lichaam voor een langdurig draagcomfort terwijl de StayHear+ QC-oordopjes stevig blijven zitten. En dankzij de Bluetooth-verbinding heb je geen last van kabels. De draadloze QC30 is voorzien van een in-line afstandsbediening met microfoon. Autonomie: 10 uur.
Meer info.

 
Bose QuietComfort 35 wireless headphones

€ 379,95
Bose QuietComfort 35 wireless headphones

QuietComfort 35 wireless is de beste hoofdtelefoon van Bose. Met één druk op de knop laat je ongewenst geluid verdwijnen en geniet je optimaal van je muziek. De draadloze QC35 werkt met Bluetooth en staat garant voor een langdurig draagcomfort. Hij is voorzien van bediening op de oorschelp en uitgerust met een dubbele microfoon. Die elimineert wind- en achtergrondgeluid voor uitzonderlijke prestaties. Autonomie: 20 uur.
Meer info.

 
   
 

Train beter dan ooit.

Als jij tot het uiterste gaat, wil je op geen enkele manier worden afgeremd. Bose SoundSport headphones zijn ideaal voor trainingen en bieden de prestaties die je nodig hebt om alles te geven tijdens de intensiefste work-outs. De StayHear+ oordopjes bieden een ongekende combinatie van comfort en stabiliteit, en alle modellen zijn zweet- en waterbestendig. Niets houdt je nog tegen!

Bekijk hier alle Bose sportoortjes.