Apple 15-inch MacBook Pro

Pure kracht, snelle graphics, een batterij die tot 9 uur meegaat en een schitterend Retina-display. De 15-inch MacBook Pro heeft alles in zich - inclusief geweldige apps - om zelfs de meest veeleisende taken in sneltempo af te werken.


Prestaties.

Veelzijdige krachtpatser.

De 15-inch MacBook Pro combineert een schitterend 15‐inch Retina-display met een krachtige quad‐core Intel-processor, supersnelle SSD‐opslag en snelle geïntegreerde graphics. Hij heeft geweldige ingebouwde apps, een Force Touch-trackpad en een batterij die tot 9 uur meegaat.


macOS Sierra.

Daarom werkt alleen een Mac zoals een Mac.

Het kloppend hart van je Mac.

Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac.

Wat kan je Mac nu voor je doen? Vraag het gewoon!

Met macOS Sierra komt Siri naar je Mac, compleet met nieuwe mogelijkheden. Met macOS Sierra vind je eenvoudig je mooiste foto's terug, schakel je nog makkelijker tussen je devices en maak je moeiteloos kostbare schijfruimte vrij. En dankzij iCloud en andere innovatieve features werken je Mac, iOS-devices en Apple Watch perfect samen.


Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Van Foto's en iMovie tot GarageBand voor het beheren en bewerken van je foto's en video's en het maken van muziek. Tekstverwerking, spreadsheets en presentaties met Pages, Numbers en Keynote. En Mail, Safari, Berichten en FaceTime om te e‑mailen, internetten, sms’en en video- en audiochats te voeren.

Veiligheid en privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Compatibel.

Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.