Apple 13-inch MacBook Pro

Supersnelle flashopslag, krachtige Intel processors én de efficiëntie van macOS Sierra. De 13-inch MacBook Pro levert kracht én het legendarische gebruiksgemak van de Mac in een slank design.

Dun. Licht. Krachtig.

De 13-inch MacBook Pro is de ideale notebook voor iedereen die op zoek is naar razendsnelle, krachtige prestaties. De MacBook Pro heeft een schitterend 13‐inch Retina-display. Een krachtige dual‐core-processor. Supersnelle flashopslag. Snelle grafische processors. Geweldige ingebouwde apps. Een Force Touch-trackpad en een batterij die tot 10 uur meegaat.

De reden waarom Mac zijn gelijke niet kent.

Je Mac en het macOS-besturingssyteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken. Met macOS Sierra vind je eenvoudig je mooiste foto's terug, schakel je nog makkelijker tussen je devices en maak je moeiteloos kostbare schijfruimte vrij. Je Mac doet nog meer voor jou, zodat jij nog meer met je Mac kunt doen!

Handig in gebruik.

Op een Mac werkt alles precies zoals je verwacht. Een Mac is intuïtief en zit logisch in elkaar. Je bedient hem met eenvoudige, intuïtieve bewegingen. En met Siri (Apple's persoonlijke assistent) krijg je dingen voor elkaar door alleen je stem te gebruiken. Bovendien kun je meer dingen tegelijkertijd doen. Dus leg snel de laatste hand aan een document terwijl je Siri vraagt om je collega een berichtje te sturen dat het eraan komt. Wat je ook op een Mac wilt doen, je krijgt met minder moeite veel méér voor elkaar.

Alles werkt samen

Je Mac werkt met je andere Apple devices samen zoals geen enkele andere computer dat kan. Als je op je iPhone wordt gebeld, kun je opnemen op je Mac. Met een paar klikjes kun je ieder willekeurig bestand op je Mac naar een Mac of iOS-toestel in de buurt versturen, en andersom. Zelfs als er geen wifi in de buurt is. Ook kun je afbeeldingen, video’s en tekst kopiëren vanaf je iPhone en plakken in je Mac, of andersom. Je kunt zelfs je Mac ontgrendelen door er gewoon naartoe te lopen terwijl je je Apple Watch om hebt.

Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt: van Foto's en iMovie tot GarageBand voor het beheren en bewerken van je foto's en video's en het maken van muziek. Tekstverwerking, spreadsheets en presentaties met Pages, Numbers en Keynote. En Mail, Safari, Berichten en FaceTime om te e‑mailen, internetten, sms’en en video- en audiochats te voeren.

Veiligheid en privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Compatibel.

Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.
Apple 13-inch MacBook Pro 
vanaf  
€ 1.349,00