Apple MacBook Air

MacBook Air is de perfecte notebook voor elke dag, de hele dag door. Hij is flinterdun, krachtig en snel. En z'n batterij gaat maar liefst 12 uur mee.

Batterij-autonomie

De klok rond.

Neem MacBook Air gerust de hele dag mee. Zonder kabels en zonder tussentijds opladen. Zijn batterij zingt het maar liefst 12 uur uit. Of je nu wil mailen, surfen, een tekst schrijven, spreadsheets updaten, een presentatie maken, foto's bewerken, muziek beluisteren of films bekijken. Met MacBook Air zit je de hele dag goed. De batterij blijft overigens 30 dagen stand-by, neem tussendoor dus gerust een pauze. Want je haalt hem binnen 1 seconde alweer uit stand-by-modus.

Prestaties

Dun, licht en krachtig.

MacBook Air is dun en licht, en dus ideaal om overal mee te nemen. En hij is ook krachtig genoeg voor je dagelijkse taken en ontspanning. Of je nu foto's wil bewerken of wat wil internetten, dankzij de vijfde generatie Intel Core i5-processor en de Intel HD Graphics 6000 grafische kaart in MacBook Air gaat alles razend­snel. En dat allemaal in een extreem dun unibody­design van 1,7 cm en slechts 1,35 kg.

Flashopslag.

Alles gaat in een flits.

De SSD-flashopslag van MacBook Air is tot wel 17 keer sneller dan traditionele 5400-rpm harde schijven in notebooks. Met flashopslag en de Intel Core-processors van de vijfde generatie gaat alles wat je doet sneller en vlotter. Je MacBook Air komt ook onmiddellijk uit de sluimerstand. Je krijgt dus veel sneller toegang tot je gegevens. En dankzij flashopslag start je computer letterlijk direct op.

Snelle wifi-verbindingen met een groter bereik.

MacBook Air maakt moeiteloos verbinding met een 802.11ac-basisstation, zoals AirPort Extreme of AirPort Time Capsule. Dankzij de 802.11ac-standaard in MacBook Air profiteer je van 3x sneller draadloos internet, in vergelijking met de vorige wifi-generatie. En bovendien heeft 802.11ac ook een groter bereik.

Thunderbolt 2 en USB 3.

Je MacBook Air kan van een ultradraagbare notebook supersnel omgetoverd worden tot een compleet werkstation. Sluit MacBook Air makkelijk aan op al je randapparaten. Je gegevens worden supersnel overgezet dankzij een Thunderbolt 2-poort en twee USB 3-poorten.

Flinterdun display met miljoenen pixels.

MacBook Air heeft een haarscherp 1440 x 990 pixel display, slechts 4,86 mm dik. Led-achtergrondverlichting zorgt voor levendige kleuren vanuit welke hoek je het scherm ook bekijkt. Of je nu foto's bewerkt, een presentatie afwerkt of een film bekijkt, alles verschijnt levensecht.

FaceTime HD-camera.

Hou contact met vrienden en familie via de 720p FaceTime HD-camera van MacBook Air. Ze zullen je bovendien luid en duidelijk horen dankzij twee ingebouwde microfoons met ruisonderdrukking. Als je een FaceTime audio- of videogesprek voert, onderdrukken de microfoons alle geroezemoes om je heen.

Full-size toetsenbord met achtergrondverlichting.

Hoe compact MacBook Air ook is, hij heeft een comfortabel full-size toetsenbord met achtergrondverlichting, waarmee je zelfs in het donker makkelijk aan de slag kan. Een ingebouwde sensor ontdekt elke wijziging in lichtsterkte en past automatisch de helderheid aan van het display en toetsenbord.

Multi-touch-trackpad.

Dankzij het Multi-touch-trackpad ga je nog intuïtiever met je MacBook Air aan de slag. En je beleeft meer fun. Swipe om een overzicht te krijgen van je apps, scroll soepel door openstaande webpagina's en ga vlotjes van de ene schermvullende app naar de andere.

macOS High Sierra.

Je Mac naar nieuwe hoogten.

Het kloppend hart van je Mac.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturings­systeem macOS. De nieuwe technologie in macOS High Sierra maakt je Mac betrouwbaarder, veelzijdiger en sneller dan ooit. En je haalt nog meer uit de functies en apps die je dagelijks gebruikt. Dit is macOS op het allerhoogste niveau.

Alweer een niveau hoger.

macOS High Sierra maakt de belangrijkste functies van je Mac - zoals de opslag van je gegevens - nog beter. Video’s worden efficiënter gestreamd. En je haalt nog meer uit de grafische processor. Met de nieuwe functies in Foto’s wordt foto’s bekijken, ordenen en bewerken makkelijker dan ooit. Browsen in Safari wordt persoonlijker. En in Mail vind je sneller dat ene mailtje dat je zoekt.

iCloud. Eén plek voor alles wat belangrijk is.

In iCloud worden je foto’s, muziek, contacten, apps en andere bestanden veilig bewaard. Alles is altijd up-to-date en je kunt er vanaf ieder device bij. Als je dus een foto maakt op je iPhone of wijzigingen maakt in je agenda op iPad, dan zie je die aanpassingen ook op je Mac. En dat werkt in beide richtingen. Als je een to-do lijstje maakt op je Mac, kan je die bewerken op je iPhone en iPad.

Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Van Foto's en iMovie tot GarageBand voor het beheren en bewerken van je foto's en video's en het maken van muziek. Tekstverwerking, spreadsheets en presentaties met Pages, Numbers en Keynote. En Mail, Safari, Berichten en FaceTime om te e-mailen, internetten, sms’en en video- en audiochats te voeren.

Veiligheid en privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Compatibel.

Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.

AYTM Stilla klok