15-inch MacBook Air

Geweldig groot.
Gigantisch dun.

Apple's populairste laptop, nu met een groot 15‑inch Liquid Retina-display. Met de superkracht van de M2‑chip en een batterij die tot 18 uur meegaat. Razendsnelle prestaties in een ultrahandig design!

Jouw keuze.
Jouw Air.

De ultradunne en supersnelle MacBook Air is nu verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren.


13"
15"

Twee perfecte maten.

MacBook Air is helemaal jij: kies de maat en kleur die bij je passen, en je bent vertrokken. De 13‑ en 15‑inch MacBook Air zijn allebei superlicht en maar net iets meer dan een centimeter dun.

Vier oogstrelende kleuren.

Kies uit zilver, sterrenlicht, spacegrijs en middernacht, elk met een robuuste behuizing van 100% gerecycleerd aluminium en met een bijpassende MagSafe-oplaadkabel.

Superlicht zwaargewicht.

De 13- en 15-inch MacBook Air zijn beiden voorzien van de krachtige M2-chip en een batterij die tot 18 uur meegaat, dus ze leveren razendsnelle prestaties in een ultrahandig design. Met hun Liquid Retina-display wordt alles kristalhelder en met het grotere display van de 15-inch MacBook Air kan je nog comfortabeler aan de slag. En omdat MacBook Air geen ventilator bevat, hoor je hem niet – ook niet als je veel van hem vraagt.


Prestaties

Razendsnel en met een enorm uithoudingsvermogen.


Met de superkracht van Apple silicon.

Tot
1,4x

sneller dan MacBook Air (M1)

Tot
12x

sneller dan de snelste MacBook Air met Intel-chip

Tot
18 uur

batterijduur

Zet je schrap.

Met de M2‑chip gaat alles een heel pak sneller, of je nu voor school een video monteert, met je collega’s een nieuw businessplan opstelt of een tv‑serie streamt en intussen online shopt. En omdat de batterij de hele dag meegaat, kun je de lichtnet­adapter gewoon thuislaten.

Vergeleken met een pc‑laptop met een Intel Core i7-processor is MacBook Air tot 2x zo snel, kun je tot 50 procent sneller internetten en gaat de batterij tot 50% langer mee.

Al je favoriete apps
draaien supersnel
op macOS.


Compatibiliteit. Er zijn al vele duizenden apps geoptimaliseerd voor de chips van Apple. Al je favoriete apps, zoals Microsoft Excel en PowerPoint, Adobe Creative Cloud en Google G Suite, werken dus razendsnel op macOS. En doordat er geregeld een gratis software-update voor macOS uitkomt, blijft alles soepel draaien.
Krachtige apps zijn standaard. Mac bevat standaard al apps als FaceTime, Freeform, Foto’s, iMovie, Mail, Safari, Pages, Numbers en Keynote. Je kunt dus meteen met al je creatieve ideeën aan de slag, alleen of samen met anderen.


Display, camera en audio

Helder verhaal.


Het Liquid Retina-display van MacBook Air is een lust voor het oog. Het kan 1 miljard kleuren weergeven en heeft een tot 2x zo hoge resolutie als vergelijkbare pc-laptops. Dankzij het grote contrast en de duidelijke details spatten foto’s en video’s van het scherm, en de haarscherpe tekst is makkelijk leesbaar.500 nits
helderheid


Altijd goed zicht op de content op je scherm, ongeacht het licht.Brede kleur­-
weer­gave (P3)


De heldere en nauw­keurige kleuren zijn ideaal voor het bekijken en bewerken van je foto’s en video’s.True Tone-
technologie


True Tone stemt de kleur­temperatuur van je display automatisch af op het omgevings­licht, zodat je een natuurlijker beeld krijgt.
1080p FaceTime HD-camera

Dankzij de 1080p FaceTime HD-camera kom je goed voor de dag, of je nu gezellig bijpraat met je vrienden of een zakelijk gesprek voert met je collega’s waar ook ter wereld.Drie microfoons

De drie microfoons maken gebruik van geavanceerde bundel­vormende algoritmes om al het geluid helder vast te leggen. Waar je dus ook bent, je bent altijd luid en duidelijk te horen.Indrukwekkende speakers
met ruimtelijke audio.

De 15-inch MacBook Air heeft zes speakers (twee paar force-cancelling woofers en twee tweeters). Ze zijn geschikt voor ruimtelijke audio en Dolby Atmos, wat een oase van drie­dimensionaal geluid oplevert als je naar muziek luistert of een film kijkt.Magic Keyboard

Geef je vingers vleugels.

Prettig en stil typen doe je op het Magic Keyboard, dat nu een rij functietoetsen van volledige hoogte heeft. Daarmee kun je snel je favoriete regelaars en shortcuts gebruiken. Je Mac ontgrendelen, wacht­woorden invoeren en veilig betalen heb je zo gedaan met Touch ID, gewoon met je vinger. En dankzij de grotere Force Touch-trackpad heb je nu nog meer ruimte om met precisie te werk te gaan.Je Mac
ontgrendelen


Met Apple Pay
betalen

Bestanden openen
die met een paswoord
zijn beveiligd


Aankopen doen
in de Apple TV-app

Connectiviteit

Sluit aan. En gaan.

De MagSafe-oplaadkabel bevat magneten waardoor je hem makkelijk vastmaakt en weer losmaakt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je MacBook Air opeens door de lucht vliegt. Via de twee Thunderbolt-poorten kun je profes­sionele accessoires aansluiten en je Mac opladen. Je kunt ook een display aansluiten met een resolutie tot 6K. En de mini‑jack-aansluiting ondersteunt koptelefoons met hoge impedantie.Trade In.

Ruil je oude toestel in voor korting op een nieuw.

Heeft je oude iPhone, iPad, Mac of Apple Watch zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.

Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Apple 15-inch MacBook Air M2 I 512GB