Apple 13-inch MacBook Air

De nieuwe 13-inch MacBook Air is superkrachtig, supersnel en gaat de klok rond mee! Van ‘s morgens tot ‘s avonds: met de nieuwe MacBook Air kan je de hele dag zonder kabels aan de slag.

De klok rond

Met MacBook Air kun je tot 12 uur doorwerken. Dus ga gerust de hele dag op pad, zonder tussentijds opladen. En is het tijd voor ontspanning, dan kun je tot 12 uur iTunes-films kijken. Gaat je MacBook Air in de stand‑bymodus, dan ga jij gewoon verder waar je was gebleven. Zelfs na 30 dagen.

Dun, licht en krachtig

Wat er ook moet gebeuren, je bent er helemaal klaar voor dankzij de Intel Core i5 of i7 van de vijfde generatie en de Intel HD Graphics 6000. Of je nu foto’s wilt bewerken of alleen maar wat wilt internetten, alles gaat razendsnel. En dat allemaal in een extreem dun unibodydesign van 1,7 cm en slechts 1,35 kg.

De volgende stap in draadloze technologie

Met de nieuwste 802.11ac-technologie tilt MacBook Air de snelheid van wifi naar een hoger plan. Als je verbinding maakt met een 802.11ac-basisstation – zoals de AirPort Extreme of AirPort Time Capsule – maak je kennis met draadloze prestaties die tot 3x hoger liggen dan die van de vorige wifigeneratie. Met 802.11ac heb je ook een breder bereik, zodat je vrijer dan ooit kunt werken.

Snelle flashopslag

Klaar voor de start

De flashopslag van MacBook Air is tot wel 17 keer sneller dan traditionele 5400-rpm harde schijven in notebooks. Met flashopslag gaat alles wat je doet sneller en vlotter. Je MacBook Air komt ook onmiddellijk uit de sluimerstand: je krijgt dus veel sneller toegang tot je gegevens. En dankzij flashopslag start je computer letterlijk direct op en blijft je MacBook Air maar liefst 30 dagen stand-by.

Inclusief geweldige software.

Voor alles wat nuttig is. En leuk.

Elke nieuwe Mac wordt standaard geleverd met heel veel apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Zo levert Apple standaard Foto’s, iMovie en GarageBand mee waarmee je foto's bewerkt en beheert en films maakt. Met GarageBand kan je zelf muziek maken en met Pages, Numbers en Keynote doe je alles wat je met Microsoft Office al deed maar dan geavanceerder. Je kan documenten bewaren als een Office-document en je kan natuurlijk ook Office zelf op je Mac draaien. Apple levert met je MacBook Air voorts handige apps mee om te e‑mailen, te internetten, te sms’en en FaceTime-gesprekken te voeren. Er zit zelfs een app tussen om nieuwe apps te zoeken.

macOS

Daarom werkt alleen een Mac zoals een Mac.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturingssysteem macOS. Dat ligt aan de basis van de onbetwiste eenvoud en de legendarische stabiliteit en veiligheid van de Mac. Beiden - je Mac en macOS - zijn immers voor elkaar gemaakt. Door dezelfde fabrikant.

Handig in gebruik.

Op een Mac werkt alles precies zoals je verwacht. Een Mac is intuïtief en zit logisch in elkaar. Je bedient hem met eenvoudige, intuïtieve bewegingen. En met Siri (Apple's persoonlijke assistent) krijg je dingen voor elkaar door alleen je stem te gebruiken. Bovendien kun je meer dingen tegelijkertijd doen. Dus leg snel de laatste hand aan een document terwijl je Siri vraagt om je collega een berichtje te sturen dat het eraan komt. Zoek je die presentatie waar je vorige week mee bezig was? Vraag het Siri. Wat je ook op een Mac wilt doen, je krijgt met minder moeite veel méér voor elkaar.

Al je devices. Ze werken samen als één.

Je Mac werkt met je andere Apple devices samen zoals geen enkele andere computer dat kan. Als je op je iPhone wordt gebeld, kun je opnemen op je Mac. Met een paar klikjes kun je ieder willekeurig bestand op je Mac naar een Mac of iOS-toestel in de buurt versturen, en andersom. Zelfs als er geen wifi in de buurt is. Ook kun je afbeeldingen, video’s en tekst kopiëren vanaf je iPhone en plakken in je Mac, of andersom. Je kunt zelfs je Mac ontgrendelen door er gewoon naartoe te lopen terwijl je je Apple Watch om hebt.

Veilig en compatibel.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en is voorzien van geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen. Bovendien is je Mac compatibel met veruit de meeste Windows-toepassingen. Ja, ook met Microsoft Office (afzonderlijk verkrijgbaar). En als het je écht wilt, dan kun je naast macOS ook Windows (niet standaard meegeleverd) op je Mac draaien.

iCloud

Alles wat je hebt. Op je Mac en waar je ook maar wilt. Automatisch.

Elke Apple app gebruikt iCloud, de stille kracht achter de manier waarop je Apple toestellen naadloos samenwerken. Welk device je ook gebruikt, je hebt altijd toegang tot je foto’s, video’s, documenten, e-mails, notities, contacten, agenda’s en nog veel meer. Bovendien is elk bestand dat je aanmaakt niet alleen overal beschikbaar, in de cloud wordt er ook nog eens veilig een reservekopie van gemaakt. En met iCloud Drive heb je toegang tot je documenten vanaf het bureaublad van je Mac en in de map ‘Documenten’ op ieder iOS-device. Allemaal automatisch. Supereenvoudig.
Apple 13-inch MacBook Air 
vanaf  
€ 999,00