Apple MacBook Air

De nieuwe 13-inch MacBook Air is krachtig, snel en gaat de klok rond mee! Van ‘s morgens tot ‘s avonds: met MacBook Air kan je 12 uur aan één stuk zonder kabels aan de slag.


Maak er iets geweldigs van. De hele dag lang.

Met MacBook Air kun je tot 12 uur doorwerken. Ga dus gerust de hele dag op pad, zonder tussentijds opladen. Tijd voor ontspanning? Dan kun je tot 12 uur iTunes-films kijken. En gaat je MacBook Air in de stand‑bymodus, dan ga jij gewoon verder waar je was gebleven. Zelfs na 30 dagen.

Dun, licht en krachtig.

Wat er ook moet gebeuren, je bent er helemaal klaar voor dankzij de ingebouwde vijfde generatie Intel Core i5-processor (als maatwerkoptie is ook een Intel Core i7 verkrijgbaar) en de Intel HD Graphics 6000. Of je nu foto’s wilt bewerken of alleen maar wat wilt internetten, alles gaat razend­snel. En dat allemaal in een extreem dun unibody­design van 1,7 cm en slechts 1,35 kg.

802.11ac wifi.

Moeiteloos draadloos.

Maak verbinding met een 802.11ac-basisstation – zoals AirPort Extreme of AirPort Time Capsule – en profiteer van 3x sneller draadloos internet, in vergelijking met de vorige wifi-generatie. Bovendien heeft 802.11ac ook een groter bereik.

Flashopslag.

Alles gaat in een flits.

De SSD-flashopslag van MacBook Air is tot wel 17 keer sneller dan traditionele 5400-rpm harde schijven in notebooks. Met flashopslag en de Intel Core-processors van de vijfde generatie gaat alles wat je doet sneller en vlotter. Je MacBook Air komt ook onmiddellijk uit de sluimerstand. Je krijgt dus veel sneller toegang tot je gegevens. En dankzij flashopslag start je computer letterlijk direct op.

macOS Sierra.

Daarom werkt alleen een Mac zoals een Mac.

Het kloppend hart van je Mac.

Je Mac en het macOS-besturingssysteem zijn voor elkaar gemaakt. macOS is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar en intuïtief. Het bevat tal van unieke apps waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac.

Wat kan je Mac nu voor je doen? Vraag het gewoon!

Met macOS Sierra komt Siri naar je Mac, compleet met nieuwe mogelijkheden. Met macOS Sierra vind je eenvoudig je mooiste foto's terug, schakel je nog makkelijker tussen je devices en maak je moeiteloos kostbare schijfruimte vrij. En dankzij iCloud en andere innovatieve features werken je Mac, iOS-devices en Apple Watch perfect samen.


Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Van Foto's en iMovie tot GarageBand voor het beheren en bewerken van je foto's en video's en het maken van muziek. Tekstverwerking, spreadsheets en presentaties met Pages, Numbers en Keynote. En Mail, Safari, Berichten en FaceTime om te e‑mailen, internetten, sms’en en video- en audiochats te voeren.

Veiligheid & privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Compatibel.

Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.

Apple MacBook Air