Apple Mac Pro

Mac Pro, Apple’s desktopcomputer voor professionals, lijkt in niets op een standaard desktop. Mac Pro is een krachtpatser zoals je die nooit eerder zag.

Voorraad
Niet op voorraad
Productnaam Prijs
Mac Pro 3.5 GHz 6-core/D500/16GB/256GB
€ 3.449,00

Overzicht

Eigenschappen

Made for professionals

De Mac Pro is de ultieme desktop voor professionals uit de filmindustrie en de grafische sector, beroepsfotografen, muziekstudio's en wetenschappers. Hij is zo enorm krachtig én zo enorm snel dat je 'm met geen enkele andere desktop computer kunt vergelijken.

De pro desktopcomputer helemaal opnieuw uitgevonden

Door een geïntegreerde thermische kern als basis te nemen en de meest geavanceerde technologieën toe te voegen, ontwikkelde Apple de krachtigste Mac met de beste uitbreidingsmogelijkheden ooit. En dat in een toestel dat ongelooflijk compact én fluisterstil is.

Intel Xeon E5

De nieuwe Mac Pro is uitgerust met de nieuwste Intel Xeon E5-processor, bestaande uit maximaal twaalf processorcores en een geheugencontroller met vier kanalen voor een geheugenbandbreedte van maximaal 60 GB/s, allemaal op één chip. En met 40 PCI Express-doorvoerkanalen van de derde generatie, een L3-cache van maximaal 30 MB en een prestatiepiek van ruim 500 gigaflop zul je nooit om snelheid verlegen zitten.

Twee grafische processors.

Elke nieuwe Mac Pro heeft standaard twee AMD FirePro chips, met per stuk tot 6 GB VRAM en 2048 streamprocessors voor een geheugenbandbreedte van maximaal 264 GB/s en tot 3,5 teraflop. Dat is voldoende rekenkracht om 4K-video op volledige resolutie te bewerken, terwijl je tegelijkertijd op de achtergrond effecten rendert. En dan heb je nog genoeg over om ook nog eens drie 4K-beeldschermen of 6  Thunderboltschermen aan te sluiten.

Snelle PCIe-flashopslag.
De PCIe-flashopslag van de nieuwste generatie is tot 2,4 keer sneller dan SATA solid-state schijven en tot 10 keer sneller dan een 7200-rpm SATA harde schijf. Opstarten, programma’s starten en zelfs het openen van gigantische bestanden gaat dan ook razendsnel.

Thunderbolt 2.
Bouw nu het werkstation van je dromen, zonder je te laten beperken door de ruimte binnen de behuizing. Thunderbolt 2 biedt een doorvoersnelheid van maximaal 20 GB/s naar elk extern apparaat. En aangezien je op elke Thunderbolt 2-poort tot wel zes randapparaten kunt doorlussen, kan je een enorme opslagcapaciteit aansluiten, een PCI Express-uitbreidingschassis toevoegen en de nieuwste 4K-beeldschermen gebruiken.

macOS. De reden waarom Mac zijn gelijke niet kent.

macOS, het besturingssysteem van de Mac, ligt aan de basis van het legendarische gebruiksgemak van de Mac. Beiden zijn immers voor elkaar gemaakt, door dezelfde fabrikant. Het is intuïtief, makkelijk én handig in gebruik. macOS is ook beste maatjes met je iPhone, iPad, iPod en Apple Watch. Via iCloud hou je al je foto’s, documenten en andere bestanden op al je toestellen altijd up-to-date. Daarnaast bevat het een heel pakket aan handige apps. En alles is volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is compatibel met veruit de meeste Windows-toepassingen. Je gebruikt populaire bestands­formaten als jpg, pdf en MP3, en Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-documenten. Natuurlijk draait Microsoft Office ook op de Mac. En als je het écht wilt, dan kun je zelfs Windows op je Mac draaien.

Specificaties

  • 3,5 GHz 6-core of 3,0 GHz 8-core Intel Xeon E5-processor
  • 16 GB 1866-MHz DDR3 ECC-geheugen (uitbreidbaar tot 64GB)
  • 2x AMD FirePro D500 of D700 grafische chips
  • 256 GB PCIe-flashopslag (uitbreidbaar tot 1TB)
  • Krachtige multicore processors.
  • Geleverd met macOS.
  • Verkrijgbaar met talloze maatwerkopties. 

Afmetingen.

Diameter 16,76 cm - hoogte 25 cm

Apple Mac Pro 
vanaf  
€ 3.449,00