Apple Mac mini

Mac mini is een betaalbare krachtpatser die alles wat je zoekt in een Mac samenpakt in een vierkante behuizing van slechts 19,7 centimeter. Sluit er je eigen display, toetsenbord en muis op aan en je bent klaar voor het grote werk.


Je zou het niet zeggen, maar hier zit een complete desktopcomputer in.

Een klein doosje? Dat zeker! Maar vergis je niet: Mac mini mag klein zijn, zijn prestaties zijn dat allerminst. De stuwende kracht achter Mac mini is de combinatie van macOS High Sierra - het besturingssysteem van elke Mac - en krachtige Intel Core-processors. Zijn sublieme grafische prestaties zijn te danken aan geavanceerde Intel Iris Graphics en Intel HD Graphics 5000 grafische kaarten. Mac mini is verkrijgbaar met harde schijven tot 1 TB of met de innovatieve Fusion Drive, een combinatie van harde schijven met supersnelle flashopslag. Dankzij aansluitingen als Thunderbolt 2 en ondersteuning voor HD-tv’s is Mac mini het stralende middelpunt van je computer- en entertainmentsysteem.

Kleine gigant.

Mac mini is gemaakt uit één stuk aluminium. Je ziet dus geen naden. Hij is nog geen vier centimeter hoog en weegt net iets meer dan een kilo. Toch doet zijn compact formaat doet niets af aan zijn prestaties. Mac mini is bovendien de zuinigste desktopcomputer ter wereld. Hij voldoet niet alleen aan de ENERGY STAR-norm, hij is zelfs zeven keer zo zuinig!

Grafische prestaties.

Met Intel Iris Graphics en Intel HD Graphics 5000 grafische kaarten aan boord van Mac mini komt elke pixel van je films en foto's tot leven, terwijl je games nog realistischer zijn en bliksemsnel over je scherm flitsen.

Snelle jongen.

Mac mini is voorzien van krachtige dual-core Intel Core i5-processors (en i7-processors als maatwerkoptie). Dus of je nu gewoon wil surfen en mailen, teksten schrijven, spreadsheets bewerken of presentaties maken, of juist foto's of films wil bewerken: met Mac mini is de klus zo geklaard.

Voldoende ruimte voor al je foto's, films en bestanden.

Met harde schijven, supersnelle flashopslag of een Fusion Drive tot 1 TB (uitbreidbaar tot 2 TB) heeft Mac mini ruimte zat voor al je apps, documenten, foto's, films en andere bestanden. Fusion Drive combineert een harde schijf met supersnelle flashopslag.

Aansluitingen.

Mac mini heeft alle mogelijke aansluitingen aan boord. Zoals krachtige 802.11ac wifi voor draadloos internet. En ook Bluetooth. Thunderbolt 2, USB 3, HDMI en een ingebouwde SDXC-sleuf.

Breng je eigen scherm, toetsenbord en muis mee.

Sluit je eigen toetsenbord, muis en scherm aan op Mac mini. En alles werkt perfect samen.

Geen scherm is te groot.

Dankzij de ingebouwde HDMI-poort kan je je Mac mini makkelijk aansluiten op je TV-scherm om op groot scherm te genieten van je foto's. Bekijk je films uit iTunes in een schitterende beeldkwaliteit, luister naar je muziek via je home cinema of stream je songs overal in huis via een AirPort Express basisstation.

macOS High Sierra.

Je Mac naar nieuwe hoogten.

Het kloppend hart van je Mac.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturingssysteem macOS. De nieuwe technologie in macOS High Sierra maakt je Mac betrouwbaarder, veelzijdiger en sneller dan ooit. En je haalt nog meer uit de apps die je dagelijks gebruikt. Dit is macOS op het allerhoogste niveau.

Handige ingebouwde apps.

Elke nieuwe Mac wordt standaard geleverd met Foto’s, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote. Je kan dus meteen creatief en productief aan de slag. En uiteraard zijn er ook apps om te e-mailen, te internetten, te sms’en en FaceTime-gesprekken te voeren.

Alweer een niveau hoger.

macOS High Sierra maakt de belangrijkste functies van je Mac - zoals de opslag van je gegevens - nog beter. Video’s worden efficiënter gestreamd. En je haalt nog meer uit de grafische processor. Met de nieuwe functies in Foto’s wordt foto’s bekijken, ordenen en bewerken makkelijker dan ooit. Browsen in Safari wordt persoonlijker. En in Mail vind je sneller dat ene mailtje dat je zoekt. macOS High Sierra tilt alles naar een hoger plan.

Veiligheid & privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Compatibel.

Bovendien is je Mac volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.

Apple Mac mini