Apple 27-inch iMac

iMac is de ultieme all-in-one computer. En de nieuwe 27-inch iMac zorgt voor een nog betere ervaring op alle fronten, met snellere processors en graphics, meer geheugen en opslagcapaciteit, verbeterde audio en video, en een nog mooier Retina 5K-display. Deze desktop kan het allemaal. Beter en sneller dan ooit.

Retina 5K-display

Onweerstaanbaar.
En onvergelijkbaar.

Met een miljard kleuren en een helderheid van 500 nits ziet alles er beter uit op een Retina-display. Foto’s en graphics spatten van het scherm. Tekst ziet er superscherp uit. En voor het eerst heeft de 27-inch iMac True Tone-technologie voor een natuurlijker beeld, en een optie voor glas met nanotextuur, waardoor reflectie nauwelijks nog een rol speelt.

Glas met nanotextuur

Minimale reflectie.
Maximaal veel detail.

Glas met nanotextuur verscheen voor het eerst als optie op Pro Display XDR. Op de 27-inch iMac maakt het een enorm verschil in omgevingen met zonlicht, direct licht of wisselend licht. In tegenstelling tot de meeste matte display­coatings is de nanotextuur op nanometerniveau in het glas gekerfd. Hierdoor heb je vrijwel geen last van reflectie, maar blijft het contrast behouden. Met ongelooflijk goede beeldkwaliteit als resultaat.Glas met nanotextuur verstrooit het licht voor minimale reflectie, en reduceert de storende waas en glinstering van de meeste matte coatings.

Processor en geheugen

Van snel tot supersonisch.

iMac en snelle processors zijn een vanzelfsprekende combinatie. En met een 6-core Intel Core i5-processor of een 8-core Intel Core i7-processor is de 27-inch iMac is krachtiger dan ooit, met alle power die je nodig hebt voor Photoshop, video’s bewerken of muziek maken. Je vliegt moeiteloos door zware taken, zoals tientallen tracks bij elkaar voegen of code compileren en testen. En nu kan je de 27-inch iMac zelfs op maat bestellen met een 10-core Intel Core i9-processor. Van supersonisch gesproken!

21,5-inch iMac

6-core

Tot 6-core Intel Core i7-processor van de 8ste generatie

4,6 GHz

Tot 4,6 GHz Turbo Boost

27-inch iMac

10-core

Tot 10-core Intel Core i9-processor van de 10de generatie

5,0 GHz

Tot 5,0 GHz Turbo Boost

Apple 27-inch iMac