Apple 21,5-inch iMac

Makkelijk, mooi, meeslepend. Dat is de basis van elke iMac. En nu meer dan ooit. Want in de nieuwe iMac zit nog meer indrukwekkende technologie, met een compleet nieuwe processor en nieuwe geavanceerde graphics.

De mooiste consumentendesktop

Krachtiger dan ooit.

iMac is sneller en krachtiger dan ooit. Hij is nu uitgerust met de nieuwste, zevende generatie Intel Core i5-processor en heeft een gloednieuwe, krachtige en geavanceerde grafische kaart aan boord. Met deze iMac doe je alles wat je graag doet op je Mac. En altijd op topsnelheid.


Opslagruimte.

De 21,5-inch iMac bevat standaard een harde schijf van 1 TB. Optioneel kan je iMac ook uitrusten met een Fusion Drive. De apps en bestanden die je het meest gebruikt, worden dan automatisch bewaard in snelle flashopslag. De rest gaat naar een harde schijf met veel capaciteit. Opstarten, apps openen en foto’s en films importeren, met een Fusion Drive gaat het allemaal veel sneller en efficiënter.


Een schitterend idee.

Meer dan ooit.

iMac heeft een ingebouwd flinterdun, kristalhelder en haarscherp 21,5-inch beeldscherm. Onder meer dankzij de geavanceerde grafische kaart en krachtige processor levert iMac oogverblindende visuele effecten met maximale impact, bij maximale snelheden.Aansluitingen.

Elke nieuwe iMac bevat twee Thunderbolt 3-poorten (USB‑C), voor supersnelle gegevensoverdracht tot 40 Gbps voor externe schijven en camera’s, en twee keer zo veel bandbreedte voor video en aangesloten displays. Op vier USB 3-poorten kun je tal van randapparaten zoals printers, een iPhone of een flashdrive aansluiten. En iMac heeft ook supersnelle WiFi en Bluetooth 4.2 aan boord.

Massa's mogelijkheden in slechts 5 millimeter.

Iconisch.

iMac was altijd al de ultieme combinatie van vorm en functionaliteit. Alle onderdelen - van de processor tot het geheugen, opslagruimte en grafische kaart - zitten in één strak en simpel design. En de nieuwe iMac heeft gloednieuwe technologie voor prestaties van ongekend niveau. Toch is hij aan de randen nog steeds maar 5 mm dun.

Ergonomisch ontwerp.

Het haarscherpe beeldscherm van de iMac zit stevig vast aan een solide aluminium voet dat amper 17,5 cm plaats in beslag neemt. Om de juiste kijkhoek te bepalen, kan je het scherm ietsje naar voor of achter kantelen.

Stereospeakers en FaceTime HD-camera.

In de iMac zijn stereospeakers, een microfoon en FaceTime HD-camera ingebouwd voor video- en audiogesprekken.

Virtuoos. En nu ook virtueel.

Virtual reality maakt z’n debuut op iMac. Je kunt nu 360°‑video editen in apps als Final Cut Pro, en geavanceerde 3D VR‑content creëren.

Apple accessoires.

Oplaadbaar. Opmerkelijk.

Apple levert standaard het draadloze AZERTY-toetsenbord Magic Keyboard mee en de Magic Mouse 2. Optioneel is Magic Trackpad 2 verkrijgbaar en het nieuwe draadloze en oplaadbare AZERTY-Magic Keyboard met numeriek toetsenblok. Dat is superhandig om spreadsheets te bewerken en te navigeren in professionele apps.

Magic Keyboard.

Het meegeleverde Apple Magic Keyboard is een draadloos AZERTY-toetsenbord met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Met zijn lage profielhoek en full-size toetsen is het aangenaam en precies typen. Voor wie veel met cijfers werkt, is het nieuwe, optionele, en draadloze Magic Keyboard (AZERTY) met numeriek toetsenblok superhandig.

Magic Mouse 2.

Magic Mouse 2 is een draadloze Multi-Touch muis met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Dankzij zijn pluimgewicht en lage profielhoek ligt Magic Mouse 2 soepel in de hand. Ze glijdt vlotjes over je bureau, terwijl het Multi-Touch-oppervlak bovenaan zorgt voor een ongekend comfort.

Magic Trackpad 2

Met Magic Trackpad 2 - voorzien van een oplaadbare batterij - brengt Apple Force Touch naar je desktop. Magic Trackpad 2 heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak. Door het lage profiel scrol en swipe je sneller en vlotter dan ooit. En met Force Touch-technologie krijg je meer gedaan naarmate je harder op het oppervlak drukt.

macOS Sierra.

Daarom werkt alleen een Mac zoals een Mac.

Het kloppend hart van je Mac.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturings­systeem macOS. Met macOS Sierra komt Siri voor het eerst naar Mac. Daarnaast kun je op meer manieren foto’s en video’s bekijken, veilig online shoppen en makkelijk schakelen tussen je devices.

Blomus egg lifter