Apple iPod shuffle

iPod shuffle, de kleinste Apple iPod, is je ideale sportmaatje én een leuk fashionitem. iPod shuffle heeft ruimte genoeg voor aangepaste muziek tijdens het hardlopen, in de fitness, op de trein of in de bus. Supercompact én voorzien van een handige draagclip.


Muziek

Honderden nummers om mee te nemen.

Je hoeft geen van je favorieten thuis te laten. iPod shuffle heeft niet alleen ruimte voor honderden nummers, maar ook voor een batterij die het maar liefst 15 uur uit zingt. Genoeg ruimte dus voor al je afspeellijsten, mixen en podcasts waar je in de trein, op de bus, in de fitness of tijdens het lopen het liefst naar luistert.

Regel je muziek met één klik.

Bedien iPod shuffle met de klikregelaar om muziek af te spelen, te pauzeren en vooruit en achteruit te spoelen.

Luister op jouw manier.

Hou je van verrassingen of toch maar je liever in de volgorde die jij wenst? Met de shuffle-knop heb je je smaak snel te pakken. Schuif hem naar links en je hoort je muziek in willekeurige volgorde. Zet je ’m in het midden, dan hoor je alle nummers op volgorde.

VoiceOver vertelt je precies wat je wilt horen.

Klik op de VoiceOver-knop bovenaan en iPod shuffle vertelt je (in het Nederlands of een andere taal naar keuze) welk nummer je hoort, de artiest en welke afspeellijst je beluistert. Via de VoiceOver verneem je ook de batterijstatus.

Afspeellijsten

De perfecte mix voor elke stemming.

Via iTunes op je Mac of pc geef je je iPod shuffle inhoud. Je kiest de afspeellijsten, audioboeken, podcasts en andere audiobestanden die je wilt horen en synchroniseert. En je kunt meerdere afspeellijsten synchroniseren met iPod shuffle, zodat je voor elke stemming altijd de juiste mix bij je hebt.

Vraag Genius om inspiratie.

Er is nog een andere manier om een goede muziekmix op je iPod shuffle te krijgen: laat Genius het voor je doen. Als je Genius activeert in iTunes op je computer, zoekt hij automatisch nummers die perfect bij elkaar passen. En daar maakt hij de zogenaamde Genius-mixen van die je met je iPod shuffle kunt synchroniseren. De ideale manier om nummers die je al een eeuwigheid niet gehoord hebt opnieuw te ontdekken.

Schitterend ontwerp.

De behuizing van iPod shuffle is gemaakt uit één stuk geanodiseerd aluminium en heeft een solide, elegante en duurzame uitstraling. En dankzij het sprankelende kleuren­aanbod is het het ideale modeaccessoire.

Handige draagclip.

iPod shuffle is niet zomaar draagbaar. Je kunt ’m overal bij dragen. Klem ’m aan je overhemd, jas, sportkleding, rugzak of tas, en hij blijft goed zitten, of je nu boodschappen doet of hardloopt.