Apple iPhone XS

iPhone XS heeft een 5,8-inch OLED Super Retina-display en is uitgerust met een dubbele camera met portretmodus en diepteregeling. Hij is voorzien van Face ID (gezichtsherkenning) voor een ultieme beveiliging en wordt aangestuurd door de krachtige A12 Bionic-chip.

Super Retina HDR-Display

De scherpte en helderheid van OLED.

iPhone XS heeft een haarscherp en kristalhelder 5,8-inch OLED HDR-display met een resolutie van 2436 × 1125. Het display blinkt uit met zijn accurate kleur­weergave, ultradiepe zwarttinten, helderheid en contrast, dat al je afbeeldingen, films en apps superrealistisch weergeeft.

True Tone, een zegen voor je ogen.

Het display van iPhone XS is uitgerust met True Tone-technologie. Een geavanceerde, 6-delige omgevings­licht­sensor stemt de witbalans op het scherm perfect af op de kleur­temperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Een groter scherm, compacter ontwerp.

iPhone XS is één en al display. Het 5,8-inch-scherm is groter dan het 5,5-inch display van iPhone 8 Plus, terwijl het toestel in totale omvang een flink stuk compacter is. Je ziet dus méér.

Roestvrij chirurgisch staal.

De omranding rondom iPhone XS is gemaakt van een speciaal door Apple ontworpen legering van roestvrij chirurgisch staal, verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: zilver, goud en spacegrijs. Voor de uitvoeringen in goud en spacegrijs wordt op de stalen banden gebruikgemaakt van een geavanceerd kleurproces. Dit zorgt voor kleuren en een reflectiegraad die perfect passen bij het glas van iPhone XS.

Design uit glas

Helemaal klaar voor een draadloze toekomst.

iPhone XS is zowel aan de voor- als achterkant gemaakt uit supersterk glas. Dankzij die glazen achterkant kan je iPhone XS draadloos opladen via bestaande draadloze Qi-laders.

Water- en stofbestendig.

De combinatie van buitengewone materialen zorgt voor een optimale stof- en waterbestendige behuizing. Hoewel iPhone XS niet is bedoeld om mee te nemen onder de douche of om mee te gaan zwemmen, heeft hij geen last van een stortbui of een onverwachte en kortstondige onderdompeling in water tot 2 meter diepte.

Geavanceerde Face ID.

Face ID is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone. Met een enkele blik kan je je iPhone via Face ID op een veilige manier ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer.

Face ID. Hoe werkt het?

Face ID maakt een unieke scan van je gezicht door ruim 30.000 onzichtbare punten te projecteren. Een infraroodcamera legt een afbeelding van het punten­patroon vast en stuurt die naar de A12 Bionic-chip van je iPhone. Die analyseert alles in realtime en brengt het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart. Je kan Face ID niet misleiden. Ook niet met een masker of een foto. Face ID ontgrendelt je iPhone alleen als je er met open ogen naar kijkt. Zelfs in het donker. Het maakt bovendien niet uit of je nu eens een bril, sjaal of muts draagt. Of je baard laat groeien of hem afscheert.

Slimme A12 Bionic-chip.

Een nieuwe generatie Neural Engine en de A12 Bionic-chip leveren samen topprestaties. Ze zorgen voor een perfecte werking van Face ID, voor geweldige Augmented Reality (AR)-ervaringen, gaming, schitterende foto's, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.

Krachtiger en energiezuiniger.

De 6-core A12 Bionic-chip in iPhone XS is vele malen krachtiger en efficiënter dan zijn voorganger. Twee prestatie-cores spitsen zich toe op zware en veeleisende taken terwijl 4 effenciency-cores zorgen voor een vlotte werking van alle andere taken. En een nieuwe performance controller zet ze in real-time allemaal samen aan het werk. Resultaat? Tot 50% snellere grafische prestaties, tot 15% snellere prestatiecores en tot 50% minder stroomgebruik in efficiency-cores in vergelijking met iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

Veel snellere graphics.

Een nieuwe door Apple ontworpen 4-core grafische processor in de A12 Bionic-chip zorgt voor tot wel de helft snellere graphics dan in de A11 Bionic-chip in iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Het resultaat? Visuele hoogstandjes en absolute topprestaties in gaming, videobewerking, fotografie en tal van andere visueel veeleisende apps.

Leert uit ervaring.

De Neural Engine in iPhone XS is specifiek gebouwd voor zelflerende systemen, een vorm van kunstmatige intelligentie waarmee computers leren door te observeren. Het is dankzij deze Neural Engine dat Face ID onder meer veranderingen in je gezicht kan herkennen. Een Neural Engine leert ook uit ervaring. Zo kan hij terugkerende patronen herkennen en vervolgens voorspellen wat jij wil doen. Zo kan je dankzij de Neural Engine in real-time levensechte Augmented Reality-ervaringen beleven. Of razendsnel foto's terugvinden van je kids, hond of vakantie.

Nog een stuk intelligenter.

De 8-core Neural Engine in de A12 Bionic-chip is razendsnel. Hij kan tot wel 5 biljoen acties per seconde uitvoeren en is daarmee tot 9 keer sneller dan zijn voorganger in de A11 Bionic-chip in iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Hij is ook ontzettend efficiënt. Hij kan dus enorm veel nieuwe dingen in real-time uitvoeren. Dat maakt hem ook intelligenter. Hij kan nog sneller voorspellen wat jij wil doen. En je dus nog sneller van dienst zijn.

Geoptimaliseerde beeldsignaalprocessor.

De beeldsignaalprocessor (ISP) in de A12 Bionic-chip zorgt samen met de Neural Engine in de A12 Bionic-chip voor nog méér diepgang en details in je foto's en videobeelden.

TrueDepth-camera vooraan.

Vooraan zit een 7-MP TrueDepth-camera met ƒ/2.2 groothoeklens. Je maakt foto's in Portretmodus met Diepteregeling en schiet video's in 1080p HD-kwaliteit tot 60 beelden per seconde.

Dubbele 12-MP camera achteraan.

iPhone XS heeft twee 12-MP camera's aan de achterkant met een ƒ/1.8 groothoeklens, een ƒ/2.4 telelens en een tweemaal snellere sensor in vergelijking met iPhone X en iPhone 8 Plus. Die sensor maakt je foto’s levendiger en natuurgetrouwer met diepere en grotere pixels. De sensor maakt gebruik van de beeldsignaalprocessor en de Neural Engine, voor indrukwekkende foto's, Slimme-HDR, foto's in Portretmodus met Diepteregeling en professionele video's in 4K-kwaliteit tot 60 beelden per seconde.
Slimme HDR.

Met de nieuwe secundaire frames, een snellere sensor en de krachtige A12 Bionic-chip krijgen je foto’s nog meer details bij licht en schaduw.


Verbeterd Bokeh-effect.

Foto’s in Portretmodus zien er nog professioneler uit dankzij de subtiel wazige achtergrond.

Gloednieuwe diepteregeling.

Voortaan kan je de scherptediepte in portretten achteraf nog aanpassen.

4K-video.

iPhone XS maakt videobeelden van een schitterende 4K-kwaliteit.

HDR10 en een breder stereogeluid.

HDR-films komen tot leven op je iPhone. Met een nog betere en perfect gebalanceerde geluidservaring.

Batterij-autonomie.

Superlang bellen.

iPhone XS heeft een ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij met een gesprekstijd tot 20 uur. Autonomie internetgebruik: tot 12 uur, draadloos video afspelen: tot 14 uur, draadloos audio beluisteren: tot 60 uur.

Apple iPhone XS