Apple iPhone Xs

iPhone Xs heeft een 5,8-inch Super Retina-display. Hij is voorzien van de nieuwe A12 Bionic-chip, de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone, heeft nog snellere Face ID en is uitgerust met een baanbrekende dubbele camera met diepteregeling. iPhone Xs is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer. Verkrijgbaar vanaf 21 september 2018.

Super Retina-display

iPhone Xs heeft een schitterend 5,8-inch OLED‑display met True Tone-technologie en de meest accurate kleur­weergave in de industrie, HDR en diepe zwarttinten.

Buitengewone materialen

iPhone Xs is gemaakt uit glas, het sterkste ooit in een smartphone. De randen zijn nauwkeurig gefabriceerd uit roestvrij chirurgisch staal. En hij is verkrijgbaar in 2 maten: met een 5,8-inch scherm of met een 6,5-inch display (iPhone Xs Max), het grootste scherm ooit in een iPhone. iPhone Xs is water- en stof­bestendig en helemaal klaar voor een draadloze toekomst.

Geavanceerde Face ID

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wachtwoord is. Zo kun je je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Met een enkele blik. Het is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smartphone. En het werkt nu nog sneller.

Slimme A12 Bionic-chip

Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Goed voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.

Baanbrekend dual camera-systeem

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. En de innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt maken.