Apple iPhone Xs Max

iPhone Xs Max heeft een 6,5-inch Super Retina-display, het grootste scherm ooit op een iPhone. Hij is voorzien van de nieuwe A12 Bionic-chip, de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone, heeft nog snellere Face ID en is uitgerust met een baanbrekende dubbele camera met diepteregeling. iPhone Xs Max is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer. Verkrijgbaar vanaf 21 september 2018.

Het grootste scherm ooit op iPhone.

iPhone Xs Max heeft een schitterend 6,5-inch OLED‑display - het grootste scherm ooit op een iPhone. Het Super Retina-display van iPhone Xs Max is superhelder en is uitgerust met True Tone-technologie en de meest accurate kleur­weergave in de industrie, HDR en diepe zwarttinten.

Buitengewone materialen

iPhone Xs Max is gemaakt uit glas, het sterkste ooit in een smartphone. De randen zijn nauwkeurig gefabriceerd uit roestvrij chirurgisch staal. iPhone Xs Max is water- en stof­bestendig en helemaal klaar voor een draadloze toekomst.

Geavanceerde Face ID

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wachtwoord is. Zo kun je je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Met een enkele blik. Het is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smartphone. En het werkt nu nog sneller.

Slimme A12 Bionic-chip

Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Goed voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.

Baanbrekend dual camera-systeem

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. En de innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt maken.