Apple iPhone XR

iPhone XR heeft een 6,1-inch Liquid Retina-display - het meest geavanceerde LCD-scherm in de industrie - en de langste batterijduur ooit in een iPhone. Hij heeft een baanbrekende camera met portretmodus en diepteregeling, wordt aangestuurd door de krachtige A12 Bionic-chip en is voorzien van Face ID (gezichtsherkenning) voor een ultieme beveiliging. iPhone XR. In elk opzicht briljant.

Nieuw: Liquid Retina.

Het meest geavanceerde LCD-display.

Het 6,1-inch Liquid Retina-display van iPhone XR is het meest geavanceerde in de industrie. Het innovatieve ontwerp van de achter­grond­verlichting zorgt ervoor dat het scherm tot in alle hoeken wordt benut. Het bevat twee keer zoveel leds dan het scherm van iPhone 8 of iPhone 8 Plus. Dat maakt het scherm niet alleen helderder, je ziet ook meer natuur­getrouwe kleuren, helemaal van de ene prachtige rand tot de andere.

Het grootste LCD‑display ooit op een iPhone.

Het 6,1-inch Liquid Retina-display van iPhone XR is niet alleen haarscherp en kristalhelder, het is meteen ook het grootste, beste en meest geavanceerde LCD-display ooit op een iPhone. Het display is zelfs groter dan het 5,5-inch scherm in iPhone 8 Plus, terwijl het toestel in totale omvang een stuk compacter is. Je ziet dus méér details.

Brede kleurweergave met True Tone.

Het geavanceerde systeem voor kleurbeheer in het display van iPhone XR biedt de meest accurate kleuren in de industrie. In welke kleurenmodus je films, apps of games ook bekijkt, iPhone XR geeft alles automatisch op de juiste manier weer. Het scherm is bovendien uitgerust met True Tone-technologie. Een geavanceerde omgevings­licht­sensor stemt de witbalans op het scherm perfect af op de kleur­temperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Buitengewone materialen.

Het sterkste glas ooit in een smartphone.

iPhone XR is bijna helemaal gemaakt uit glas, het sterkste ooit in een smartphone, zowel aan de voor- als achterkant. De fraaie afwerking van de glazen achterkant is het resultaat van een geavanceerd proces uit zeven lagen dat diepe, volle kleuren oplevert. De structuurbanden rondom het glas van iPhone XR zorgen voor extra versteviging. Ze zijn gemaakt van een speciaal door Apple ontworpen legering, en worden geanodiseerd zodat ze goed bij de kleur van de glazen achterkant passen.

Water- en stofbestendig. En klaar voor een draadloze toekomst.

Hoewel iPhone XR niet is bedoeld om mee te nemen onder de douche of om mee te gaan zwemmen, heeft hij geen last van een stortbui of een onverwachte en kortstondige onderdompeling in water tot 1 meter diepte. En dankzij de glazen achterkant is iPhone XR helemaal klaar voor een draadloze toekomst, compatibel met bestaande draadloze Qi-laders.

Geavanceerde Face ID.

Je gezicht is je paswoord.

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wacht­woord is. Met een enkele blik kun je je iPhone via Face ID op een veilige manier ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Face ID is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone. En het werkt nu nog sneller.

Face ID. Hoe werkt het?

Face ID maakt een unieke scan van je gezicht door ruim 30.000 onzichtbare punten te projecteren. Een infraroodcamera legt een afbeelding van het punten­patroon vast en stuurt die naar de A12 Bionic-chip van je iPhone. Die analyseert alles in realtime en brengt het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart. Je kan Face ID niet misleiden. Ook niet met een masker of een foto. Face ID ontgrendelt je iPhone alleen als je er met open ogen naar kijkt. Zelfs in het donker. Het maakt bovendien niet uit of je nu eens een bril, sjaal of muts draagt. Of je baard laat groeien of hem afscheert.

Slimme A12 Bionic-chip

Intelligenter. Krachtiger. En energiezuiniger.

De A12 Bionic-chip in iPhone XR is de slimste en krachtigste chip ooit in een smart­phone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Samen zorgen ze voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet. Zo levert de A12 Bionic-chip in iPhone XR tot 50% snellere grafische prestaties, tot 15% snellere prestatiecores en tot 50% minder stroomgebruik in efficiency-cores in vergelijking met zijn voorganger in iPhone 8 en iPhone 8 Plus. De A12 Bionic-chip in iPhone XR bevat bovendien een verbeterde beeldsignaalprocessor (ISP) en een geavanceerde prestatie­controller.

8-core Neural Engine.

Zelflerend.

iPhone XR is uitgerust met een 8-core Neural Engine. Een Neural Engine is specifiek gebouwd voor zelflerende systemen, een vorm van kunstmatige intelligentie waarmee computers leren door te observeren. Het is dankzij de A12 Bionic-chip en Neural Engine dat Face ID onder meer veranderingen in je gezicht kan herkennen.Baanbrekend camera­systeem.

iPhone was al de populairste camera ter wereld en iPhone XR luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. De innovatieve sensor maakt gebruik van de verbeterde beeldsignaalprocessor (ISP) en de Neural Engine, zodat je de mooiste foto’s kunt maken.

Portretmodus.

iPhone XR gebruikt een camera met een enkele lens en machine learning om mensen op de voorgrond scherp weer te gegeven en de achter­grond mooi vaag te houden.Verbeterd bokeh-effect.

Foto’s in Portretmodus op iPhone XR zien er nog professioneler uit dankzij de subtiel wazige achter­grond.

Gloednieuwe diepteregeling.

Dankzij de nieuwe diepteregeling in iPhone XR kan je de scherpte­diepte in portretten achteraf nog aanpassen.Slimme HDR.

Met de nieuwe secundaire frames, een snellere sensor en de krachtige A12 Bionic-chip krijgen je foto’s nog meer details bij licht en schaduw.

12-MP camera achteraan.

iPhone XR heeft een 12-MP camera aan de achterkant met een ƒ/1.8 groothoeklens en een tweemaal snellere sensor. Je maakt foto's in Portretmodus met Diepteregeling en schiet professionele video's in 4K-kwaliteit tot 60 beelden per seconde.

TrueDepth-camera vooraan.

Vooraan zit een 7-MP TrueDepth-camera met ƒ/2.2 groothoeklens. Je maakt foto's in Portretmodus met Diepteregeling en schiet video's in 1080p HD-kwaliteit tot 60 beelden per seconde.

Batterij-autonomie.

De langste batterijduur in een iPhone.

iPhone XR heeft een ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij met een gesprekstijd tot 25 uur en doet het daarmee 1,5 uur langer dan iPhone 8 Plus. Autonomie internetgebruik: tot 15 uur, draadloos video afspelen: tot 16 uur, draadloos audio beluisteren: tot 65 uur.

iOS 12.

Het beste mobiele besturingssysteem ter wereld.

iPhone XR wordt geleverd met iOS 12, het meest gepersonaliseerde en veiligste mobiele besturings­systeem ter wereld. Het zit boordevol krachtige features en apps waar je elke dag weer veel plezier aan beleeft.

Apple iPhone XR