Apple iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus heeft een design uit supersterk glas, is bestand tegen stof en water en is helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Hij wordt aangestuurd door de A11 Bionic-chip, heeft een 5,5-inch LCD Retina HD-display en een dubbele camera met portretmodus, geschikt voor augmented reality.

Een design van glas en aluminium.

iPhone 8 Plus is voor- en achteraan helemaal gemaakt uit supersterk glas. Het glas kreeg een verstevigingslaag die maar liefst 50 procent dieper gaat dan normaal en is verder versterkt met een basis van lasergelast staal en een band van aluminium dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt.

Retina HD-display

Nu met True Tone.

Het Retina HD-display van iPhone 8 Plus maakt gebruik van True Tone-technologie, een geavanceerde omgevingslichtsensor die de witbalans op het scherm afstemt op de kleurtemperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er op het display net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Sprankelende kleuren.

Het Retina HD-display geeft meer kleuren weer dan op eerdere iPhones, met een nog hoger contrast. Of je nu je foto’s of een film bekijkt, aan het gamen bent of een nieuwsbericht leest, dankzij de bredere kleurgave en het hoog contrast ziet alles er scherp en levensecht uit.

Dubbele 12-MP camera.

iPhone 8 Plus heeft in vergelijking met iPhone 8 een dubbele camera. Een grotere en snellere sensor en de krachtige A11 Bionic-chip zorgen samen met een nieuwe kleurenfilter, verbeterde pixel­technologie en optische beeld­stabilisatie voor schitterende foto’s en video’s. De dubbele camera in iPhone 8 Plus is bovendien gemaakt voor indrukwekkende augmented reality-ervaringen waar je helemaal in opgaat.

Groothoek- en telelenzen.

Eén van beide dual-camera's in iPhone 8 Plus is een groothoeklens met zes elementen en een diafragma van ƒ/1.8, optische beeld­stabilisatie en een grotere en snellere 12-MP sensor. Daarnaast heeft iPhone 8 Plus een krachtige telelens met een diafragma van ƒ/2.8. De combinatie van deze twee lenzen maakt optische zoom en portretmodus mogelijk.

Beeldsignaalprocessor

Haal méér uit elk fotomoment.

De slimme, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor herkent beeldelementen, zoals mensen, beweging en belichting. Zo worden je foto’s al geoptimaliseerd nog voordat je ze hebt gemaakt. Daarnaast biedt hij geavanceerde pixelverwerking, brede kleurregistratie, snellere autofocus en betere HDR-foto’s.

Portretmodus

Voor een mooier scherpte­diepte-effect.

Portretmodus biedt nu scherpere details, mooiere onscherpe achtergronden, verbeterde prestaties bij weinig licht en een flitser wanneer je die nodig hebt.

Portretbelichting

Realtime fotostudio-effecten.

De twee camera’s en de technologie voor gezichtswaarneming zorgen in portretmodus voor nog fraaiere fotostudio-effecten dan in iPhone 7 Plus. Dat is te danken aan de A11 Bionic-chip en de verbeterde beeldsignaalprocessor. Portretbelichting maakt gebruik van gezichtsdetectie en dieptemetingen om portretten te maken met opvallende schaduwen, spotlight-effecten en nog veel meer.

Camera aan de voorzijde.

Je staat er scherp op.

Dankzij Retina Flash, brede kleurregistratie, geavanceerde pixeltechnologie en automatische beeldstabilisatie maak je met de 7-MP FaceTime HD-camera schitterende selfies.

Betere belichting.

Betere flits. Vanaf het moment dat je een foto maakt tot je laatste edit, zorgt iPhone 8 Plus voor schitterende resultaten. En dankzij HEIF-compressietechnologie zijn foto’s die je neemt maar half zo groot als voorheen. Zonder in te leveren op kwaliteit.

True Tone Flash met 4 leds en Slow Sync. Slow Sync combineert een lange sluitertijd met een korte, pulserende flits. Zo wordt zowel het onderwerp als de achtergrond perfect belicht. En met de True Tone Flash met vier leds is de belichting tot 40% gelijkmatiger, waardoor je minder overbelichte plekken krijgt.

Video.

4K-video en Slo-Mo-video in HD. Met iPhone 8 Plus maak je schitterende 4K-video’s tot 60 beelden per seconde en slo-mo video's in HD (1080p met tot 240 bps). Video­codering biedt beeldverwerking in real time voor een optimale beeldkwaliteit. En dankzij HEVC-compressie zijn je video's nog maar half zo groot. Zonder kwaliteitsverlies.

Stabielere video's. Geavanceerde videostabilisatie maakt gebruik van een grotere sensor en een krachtige beeldsignaalprocessor om je opnames stabieler te maken. En optische beeldstabilisatie is ontwikkeld om bewegingsonscherpte tegen te gaan. Zo kan iedereen stabiele videobeelden schieten, ook als je geen vaste hand hebt.

A11 Bionic-chip

Krachtig én slim.

iPhone 8 Plus is uitgerust met de krachtige en intelligente A11 Bionic-chip, de motor achter spectaculaire augmented reality-apps en -games. De A11 Bionic-chip is vele malen sneller dan de A10 Fusion-chip in iPhone 7 en iPhone 7 Plus. En hij gaat efficiënter om met zijn enorme kracht door taken te verdelen tussen zijn vier efficiency-cores. De dingen die je het vaakst doet, zoals berichtjes sturen en internetten, gaan hierdoor sneller en kosten minder energie.

Draadloos opladen voor een draadloze wereld.

Met zijn glazen achterkant en een ingebouwd draadloos oplaad­systeem is iPhone 8 Plus helemaal klaar voor een draadloze toekomst. iPhone 8 Plus is geschikt voor draadloze Qi-opladers.

Autonomie.

iPhone 8 Plus heeft een inge­bouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij, die geschikt is voor snelladen (binnen 30 minuten tot 50% opgeladen met een afzonderlijk verkrijgbare adapter van 18 W of meer).

Autonomie gesprekstijd (draadloos) tot 21 uur
Internetgebruik tot 13 uur
Draadloos video afspelen tot 14 uur
Draadloos audio afspelen tot 60 uur

Water- en stofbestendig.

Hoewel iPhone 8 Plus niet bedoeld is om mee te nemen onder de douche of om mee te zwemmen, is hij bestand tegen een hevige stortbui of een kortstondig contact met water. Hij is waterbestendig tot 30 minuten en 1 meter diepte. Spat-, water- en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage.

iOS 13

Nieuwe looks.
Nieuwe brains.

iOS 13 introduceert een spectaculaire nieuwe look, grote updates van de apps die je dagelijks gebruikt, nieuwe manieren om je privacy te beschermen en verbeteringen in het hele systeem waardoor je iPhone nog gebruiks­vriendelijker is.

iCloud

De beste plek voor al je foto’s, bestanden en meer.

In iCloud blijven al je foto’s, bestanden, mails en notities veilig bewaard en up-to-date, en zijn ze toegankelijk op al je devices. Als je foto's maakt met je iPhone, staan die als iCloud en wifi zijn ingeschakeld vrijwel onmiddellijk en automatisch ook op je iPad en Mac. Je hebt dus altijd een reservekopie.

Privacy is standaard.

Net als elk ander Apple product is iPhone ontworpen met het oog op jouw privacy en veiligheid. Via ‘Log in met Apple’ log je veilig in bij apps en websites met je huidige Apple ID. En met Touch ID vingerafdrukherkenning kun je makkelijk en veilig je iPhone ontgrendelen of betalen met Apple Pay.

Je gegevens zijn van jou. En alleen van jou. Ontgrendel je iPhone veilig met Touch ID. Je verificatie­gegevens worden versleuteld en beschermd op je toestel, en dus niet bewaard op servers van Apple of in iCloud.

Trade In

Ruil je oude smartphone in voor korting op een nieuwe iPhone.

Ruil je oude smartphone in voor korting op een nieuwe iPhone. Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude toestellen. De waarde ervan krijg je als korting bij aankoop van een nieuwe iPhone. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.