Apple iPhone 7

Het design van iPhone 7 is net zo krachtig als zijn prestaties. Dat is te danken aan zijn krachtige A10 chip. Met de 12-MP camera met optische beeldstabilisatie maak je foto's en video's om te koesteren. En die beelden komen vervolgens tot leven op het superheldere Retina HD-display met 3D Touch. iPhone 7 is water- en stofbestendig, heeft stereospeakers en een lange batterij-autonomie.

De innovaties spatten ervan af. Water ook.

iPhone 7 is een toonbeeld van innovatie en precisie. Hij is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium. En het unibody-design heeft geen voelbare naden, zodat iPhone 7 er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook prettig aanvoelt. iPhone 7 is bovendien spatwater- en stofbestendig.

Laat zich van z'n allerdonkerste kant zien.

iPhone 7 is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32 en 128 GB in de kleuren zilver, goud, roségoud, matzwart en een diepglanzende gitzwarte uitvoering. Gitzwart is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig wordt geanodiseerd en gepolijst. De verkregen kleur is zo door en door zwart dat je niet ziet waar het aluminium ophoudt en het glas begint. Dit zwart laat zich van zijn allerdonkerste kant zien!

Een compleet nieuwe thuisknop.

De nieuwe niet-mechanische thuisknop van iPhone 7 is slijtvast, drukgevoelig en snel. Als je drukt, geeft de nieuwe Taptic Engine heel precieze, voelbare feedback. En de knop is nog aanpasbaar ook. In de thuisknop zit Touch ID verwerkt, een snelle en uiterst geavanceerde vingerafdruksensor. Daarmee kun je je telefoon gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

De camera van iPhone 7

Alle focus op een compleet nieuwe camera.

Schitterende foto's. Ook bij weinig licht.

iPhone is de populairste camera ter wereld. En Apple heeft hem nog verder verbeterd met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

12-MP camera

Neem ongelooflijk heldere en detailrijke foto's en video's met de 12-MP camera van iPhone 7.Optische beeldstabilisatie

iPhone 7 is uitgerust met optische beeldstabilisatie om bewegings­onscherpte tegen te gaan. Met behulp van een sensor neutraliseert de lens zelfs de kleinste trilling.True Tone Flash met 4 leds

De flits past zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je probleemloos perfect belichte foto’s.Filmpjes worden films.

Met iPhone 7 zien video’s die je in donkere omstandigheden maakt er een stuk beter uit, dankzij de optische beeld­stabilisatie en het grotere diafragma van ƒ/1.8. En met de 12-MP camera maak je haarscherpe video-opnamen met een resolutie tot 4K. Mooie momenten kun je dus altijd mooi vastleggen, ook bij weinig licht.


Optische beeldstabilisatie

Bij een langere sluitertijd voorkomt de optische beeldstabilisatie dat je last hebt van bewegings­onscherpte. En dankzij het diafragma van ƒ/1.8 maak je ook betere video’s bij weinig licht.


4K-video

Met iPhone 7 maak je video-opnamen in 4K, met meer dan 8 miljoen pixels. En je kunt je video bewerken in iMovie en hem direct delen met anderen.


Slo-mo en timelapse

Met iPhone 7 maak je slo-mo-video's in 1080p- of 720p-kwaliteit. En door op vaste intervallen een foto te schieten, maak je een timelapse-video die je snel en gemakkelijk kunt delen.


Slimmere ISP

De smartcamera in je smartphone.

Wat maakt de camera van iPhone 7 zo geavanceerd? In de A10 Fusion-chip is een verbeterde, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor ingebouwd. Zodra je een foto of video maakt, stuurt de ISP meer dan 100 miljard bewerkingen aan. En het systeem is zelflerend, voor een optimaal resultaat. Andere slimme verbeteringen zijn een snellere focus en een betere lokale tonemapping en witbalans.


7-MP FaceTime HD-camera

Hou van je selfie.

De FaceTime HD-camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. Zodat je nog mooier op je selfie staat. Is het licht niet optimaal? De Retina Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.


Retina HD-display

iPhone 7 heeft een kristalhelder en buitengewoon kleurrijk Retina HD-display.

Merkbaar helderder.

Nagenoeg alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het scherm. Het 4,7-inch display van iPhone 7 (met een resolutie van 1334 x 750) maakt gebruik van dezelfde kleurruimte die je ook bij digitale bioscoopfilms aantreft. Wat je ziet, is dus merkbaar helderder dan op eerdere iPhones.

Nog meer kleuren. Nog levensechter.

Dankzij zijn brede kleurweergave kan het Retina HD-display beelden weergeven in kleuren van bioscoopkwaliteit. Alles op je scherm ziet er levensechter uit dan op eerdere iPhones. Je foto's worden bijna tastbaar.

3D Touch. Nu nog handiger.

Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. In het nieuwe Retina HD-display van iPhone 7 is 3D Touch geïntegreerd, en je kunt het overal in iOS gebruiken. Zodat je op nog meer manieren met Berichten, Agenda, Mail en andere apps aan de slag kunt.


Snel en efficiënt.

iPhone 7 is krachtiger, sneller en efficiënter dan eerdere iPhones. Dat is te danken aan zijn A10 Fusion-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M10-bewegingscoprocessor. Alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Langere batterij-autonomie.

Dankzij de A10 Fusion-chip doe je langer dan voorheen met je iPhone zonder opladen. Zo zingt iPhone 7 het tot twee uur langer uit dan de vorige generatie: tot 14 uur gesprekstijd, 14 uur internetten via wifi of 12 uur via 3G of 4G, 40 uur muziek beluisteren of 13 uur films bekijken.

Audio

iPhone. Nu in stereo.

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.


EarPods met een Lightning-connector.

iPhone 7 wordt geleverd met EarPods oordopjes met een Lightning-connector voor een nog beter digitaal en levensecht geluid. Wil je je oude koptelefoon blijven gebruiken? Dan kan je die aansluiten met de meegeleverde mini-jack-adapter.

Wifi en mobiele netwerken

Supersnelle draadloze verbindingen met wereldwijd de beste roaming.

4GLTE.

iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE, met tot 25 LTE-banden. Je hebt meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Je kunt dus overal ter wereld verbinding maken met nog meer snelle netwerken, waaronder 4G LTE Advanced.

Supersnelle wifi.

iPhone 7 heeft supersnelle wifi: tot 866 Mbps met 802.11ac met MIMO. Je kunt dus razendsnel internetten en apps, games en video’s downloaden.

Oproepen van apps direct opnemen.

Op iPhone 7 kun je elke binnen­komende oproep, ongeacht de herkomst, direct opnemen net zoals een gewoon telefoontje. En dus ook van apps zoals Facebook Messenger. Je kunt zelfs bij je contacten en gebruikmaken van wisselgesprekken.

iOS 11. Het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem.

iOS 11 legt de lat nog hoger voor wat al het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld was. Met iOS 11 wordt iPhone zo slim, dat hij van jou leert. Zo veelzijdig, dat hij je nog persoonlijker helpt. En zo goed op je afgestemd, dat hij al voor je klaarstaat voordat je erom vraagt. Bovendien biedt het geweldige nieuwe mogelijkheden voor augmented reality in games en apps. iOS 11 doet Apple's legendarische gebruiksgemak en gevoel voor intuïtie alle eer aan. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. iOS is ontworpen om er supergoed uit te zien. En supergoed te werken. Op alle vlakken.

Hardware en software gemaakt om optimaal samen te werken.

Als hardware en software voor elkaar zijn gemaakt, gebeurt er iets moois. Alles wérkt. Supergoed. Zo profiteren iOS en de ingebouwde apps maximaal van de hardware features. Of je op het internet nu iets opzoekt, tussen apps schakelt of een complexe 3D-videogame speelt, alles gaat even snel en soepel. Geen enkel ander mobiel besturingssysteem werkt zo makkelijk en natuurlijk.

Een bijzonder hoog IQ.

iOS weet al wat je wilt nog voordat jij het zelf weet. Afspraken in je agenda worden bijvoorbeeld automatisch voorzien van routeaanwijzingen. Je krijgt ook aanbevelingen voor apps. Arriveer je bij de fitness, dan stelt iOS voor om je favoriete sport-app te gebruiken om nog meer uit je training te halen. En je persoonlijke gegevens blijven gewoon privé. Als een app je locatie of gegevens wil gebruiken, wordt je toestemming gevraagd. En je gesprekken via iMessage en FaceTime worden versleuteld. Niemand kijkt of leest mee.

Siri. Nog natuurlijker en nog behulpzamer.

In iOS 11 is Siri, de meest populaire assistent ter wereld, nog spraakzamer, nog natuurlijker én nog behulpzamer. Dankzij een zelflerend systeem en kunst­matige intelligentie kan Siri berichten versturen, een timer instellen, voor dj spelen en nog veel meer. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Augmented Reality. Apps die je wereld veranderen.

Dankzij de nieuwste AR-technologie kun je nu je huis digitaal inrichten, een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest of zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. De mogelijk­heden zijn eindeloos. iOS heeft de meeste AR-games en -apps en is het grootste augmented reality-platform ter wereld.

Bedieningspaneel.

In iOS 11 kun je het vernieuwde Bedieningspaneel naar eigen smaak aanpassen voor de dingen die je het vaakst doet. Wil je briljante ideeën meteen kunnen vastleggen? Voeg de Dictafoon-functie toe. Met één tikje de verlichting dimmen? Voeg een functie uit de Woning-app toe. En met 3D Touch open je in het Bedieningspaneel nog veel meer opties. Ook met het toegangsscherm kun je nu nog meer. Om je meldingen te zien, sleep je het gewoon vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Je krijgt dan al je recente en gemiste meldingen bij elkaar.

Berichten. Sneller op je apps af.

Leuke en grappige berichten versturen, was nog nooit zo makkelijk. Swipe over de gloednieuwe app-lade en deel de emoji’s, stickers en games met je vrienden. Meer lol, minder gedoe.Leuke en grappige berichten versturen, was nog nooit zo makkelijk. Swipe over de gloednieuwe app-lade en deel de emoji’s, stickers en games met je vrienden. Meer lol, minder gedoe.


Ingebouwde apps.

Mooi gemaakt.

Knap handig.

iOS wordt geleverd met allerlei door Apple ontworpen apps voor dagelijks gebruik, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten en Gezondheid. Elke app is verzorgd tot in de kleinste details en zo ontworpen dat je er heel intuïtief mee aan de slag kan. Daarnaast zijn er nog miljoenen apps in vernieuwde App Store.


Geavanceerde beveiliging.

iOS is het best beveiligde mobiele besturings­systeem. De hardware en firmware zijn zo ontworpen dat ze een goede beveiliging bieden tegen malware en virussen, terwijl de features in iOS bijdragen aan de beveiliging van je persoonlijke gegevens. Met Touch ID kun je je vingerafdruk gebruiken als handig alternatief voor je toegangscode, zodat je zeker weet dat niemand anders je device kan gebruiken.


iCloud

Sla alles veilig op. Automatisch.

iCloud kan automatisch een back-up maken van onder meer je foto’s, video’s, documenten, apps, contacten en agenda-afspraken. Zo is je belangrijkste informatie altijd veilig en maak je tegelijkertijd ruimte vrij op je iPhone of iPad. Zoek mijn iPhone maakt het makkelijker om je device terug te vinden als je het kwijt bent. En alles wat je in iCloud bewaart, is gemakkelijk toegankelijk vanaf elk iOS-device en elke Mac.

Apple iPhone 7