Apple iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus is de snelste en krachtigste iPhone ooit. Hij is spat‑ en waterbestendig, heeft een geavanceerde dubbele camera, stereoluidsprekers en het helderste, meest kleurrijke iPhone‑display tot nu toe. Nog nooit ook had een iPhone zo’n lange batterij-autonomie. En het design is net zo krachtig als zijn prestaties. Dit is iPhone 7 Plus.

De innovaties spatten ervan af. Water ook.

iPhone 7 Plus is een toonbeeld van innovatie en precisie. Hij is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium. De thuisknop is volledig herzien. En het unibody-design heeft geen voelbare naden, zodat iPhone 7 Plus er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook prettig aanvoelt. iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn gemaakt om tegen een spatje te kunnen en zijn dan ook de eerste spatwater- en stofbestendige iPhones.

Gitzwart is het nieuwe zwart.

iPhone 7 Plus is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32, 128 en 256 GB in de kleuren zilver, goud, roségoud en matzwart. Voor het eerst is er ook een diepglanzende gitzwarte uitvoering met 128 en 256 GB aan opslagruimte. Gitzwart is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig wordt geanodiseerd en gepolijst. De verkregen kleur is zo door en door zwart dat je niet ziet waar het aluminium ophoudt en het glas begint. Dit zwart laat zich van zijn allerdonkerste kant zien!

Special Edition

(PRODUCT) RED

Nog nooit was een kleur zo krachtig. Met iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED, in opvallend mat rood, levert Apple een bijdrage in de strijd tegen aids. Samen met (RED), een initiatief van Bono van U2 en Bobby Shriver, vecht Apple al meer dan tien jaar tegen de verspreiding van hiv. Apple doneert bij elke aankoop van een (RED) product een bijdrage aan het Wereldfonds. Deze Special Edition iPhone heeft voorts àlles wat iPhone 7 Plus zo geliefd maakt. Hij is verkrijgbaar met een capaciteit van 128 en 256 GB.

Een compleet nieuwe thuisknop.

De nieuwe niet-mechanische thuisknop van iPhone 7 Plus is slijtvast, drukgevoelig en snel. Als je drukt, geeft de nieuwe Taptic Engine heel precieze, voelbare feedback. En de knop is nog aanpasbaar ook. In de thuisknop zit Touch ID verwerkt, een snelle en uiterst geavanceerde vingerafdruksensor. Daarmee kun je je telefoon gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

De camera van iPhone 7 Plus

Twee camera's die werken als één.

iPhone 7 Plus heeft niet zomaar een nieuwe camera. Hij heeft er twee. Dezelfde 12‑MP camera met groothoeklens (diafragma ƒ/1.8) waarmee iPhone 7 is uitgerust, werkt samen met een 12‑MP camera met telelens (diafragma ƒ/2.8). Je kunt dus scherper zoomen van verder weg. En door de nieuwe portretmodus zien portretten er beter uit dan ooit.

12-MP camera met groothoeklens

De 12-MP camera heeft een diafragma van ƒ/1.8 en een groothoeklens uit zes elementen. Daarmee maak je superheldere en detailrijke foto's en video's, ook bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

12-MP camera met telelens

Met de geavanceerde dual‑camera van iPhone 7 Plus maak je naast schitterende en levensechte foto's ook superscherpe close-ups en films met 2x optische zoom. Haal alles nog dichterbij met de digitale zoom (tot 10x voor foto’s en 6x voor video).

Optische beeldstabilisatie.

Optische beeldstabilisatie in de dual-camera gaat bewegings­onscherpte tegen. Een sensor voorkomt zelfs de kleinste trilling. En dankzij True Tone Flash met 4 leds past de flits zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je perfect belichte foto’s.

Zoom in op de toekomst.

Dankzij de dual-camera en de baanbrekende ISP‑technologie op iPhone 7 Plus maak je superscherpe close-ups en video's met 2x optische zoom. En met de verbeterde digitale zoom (tot 10x voor foto’s en 6x voor video) haal je alles nog dichterbij.

Geheel nieuwe portretmodus (Bèta).

Portretmodus zorgt automatisch voor een scherptediepte-effect, wat betekent dat je gezichten scherp kunt vastleggen terwijl de achtergrond mooi vaag blijft. Dit effect, dat ook wel ‘bokeh’ wordt genoemd, was voorheen alleen mogelijk met een DSLR-camera. iPhone 7 Plus produceert dit effect door middel van de zelflerende dual‑camera. Zo maak je dus eenvoudiger dan ooit een prachtige portretfoto met een professionele uitstraling.

Filmpjes worden films.

Met iPhone 7 Plus zien video’s die je in donkere omstandigheden maakt er een stuk beter uit, dankzij de optische beeld­stabilisatie en het grotere diafragma. Je maakt haarscherpe video-opnamen met een resolutie tot 4K en 2x optische zoom en tot 6x digitale zoom.


Optische beeldstabilisatie

Bij een langere sluitertijd voorkomt de optische beeldstabilisatie dat je last hebt van bewegings­onscherpte. En dankzij het grotere diafragma maak je ook betere video’s bij weinig licht.


4K-video

Met iPhone 7 Plus maak je video-opnamen in 4K, met meer dan 8 miljoen pixels. En je kunt je video bewerken in iMovie en hem direct delen met anderen.


Slo-mo en timelapse

Met iPhone 7 Plus maak je slo-mo-video's in 1080p- of 720p-kwaliteit. En door op vaste intervallen een foto te schieten, maak je een timelapse-video die je snel en gemakkelijk kunt delen.


7‑MP FaceTime HD‑camera

Hou van je selfie.

De FaceTime HD‑camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. Zodat je nog mooier op je selfie staat. Is het licht niet optimaal? De Retina Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.


Retina HD-display

Het helderste en kleurrijkste iPhone‑display.

Merkbaar helderder.

Nagenoeg alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het scherm. Het 5,5-inch display van iPhone 7 Plus (met een resolutie van 1920 x 1080) maakt gebruik van dezelfde kleurruimte die je ook bij digitale bioscoopfilms aantreft. Wat je ziet, is dus merkbaar helderder.

Nog meer kleuren. Nog levensechter.

Dankzij zijn brede kleurweergave kan het Retina HD‑display beelden weergeven in kleuren van bioscoopkwaliteit. Geen enkele andere smartphone doet het zo goed als het op kleuren aankomt. Kleuren worden veel preciezer weergegeven en alles op je scherm ziet er levensechter uit. Je foto's worden bijna tastbaar.

3D Touch. Nu nog handiger.

Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. In het nieuwe Retina HD‑display van iPhone 7 Plus is 3D Touch geïntegreerd, en je kunt het overal in iOS gebruiken. Zodat je op nog meer manieren met Berichten, Agenda, Mail en andere apps aan de slag kunt.


A10 Fusion‑chip

De krachtigste chip in een smartphone ooit.

Sneller en efficiënter.

iPhone 7 Plus heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen de snelste iPhone, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion‑chip met 64‑bits architectuur en geïntegreerde M10‑bewegingscoprocessor: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Langste batterijduur in een iPhone ooit.

Dankzij de A10 Fusion‑chip doe je langer dan ooit met je iPhone zonder opladen. Zo zingt iPhone 7 Plus het tot een uur langer uit dan de vorige generatie: tot 21 uur gesprekstijd, 15 uur internetten via wifi of 13 uur via 3G of 4G, 60 uur muziek beluisteren of 14 uur films bekijken.

Audio

iPhone. Nu in stereo.

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 Plus kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.


EarPods met een Lightning‑connector.

iPhone 7 Plus wordt geleverd met EarPods oordopjes met een Lightning-connector voor een nog beter digitaal en levensecht geluid. Wil je je oude koptelefoon blijven gebruiken? Dan kan je die aansluiten met de meegeleverde mini‑jack-adapter.

Wifi en mobiele netwerken

Supersnelle draadloze verbindingen met wereldwijd de beste roaming.

4GLTE.

iPhone 7 Plus is geschikt voor 4G LTE, met tot 25 LTE‑banden. Je hebt meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Je kunt dus overal ter wereld verbinding maken met nog meer snelle netwerken, waaronder 4G LTE Advanced.

Supersnelle wifi.

iPhone 7 Plus heeft supersnelle wifi: tot 866 Mbps met 802.11ac met MIMO. Je kunt dus razendsnel internetten en apps, games en video’s downloaden.

Oproepen van apps direct opnemen.

Op iPhone 7 Plus kun je elke binnen­komende oproep, ongeacht de herkomst, direct opnemen net zoals een gewoon telefoontje. En dus ook van apps zoals Facebook Messenger. Je kunt zelfs bij je contacten en gebruikmaken van wisselgesprekken.

iOS 10 besturingssysteem & apps

De reden waarom niets een iPhone kan overtreffen.

Het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem.

Met iOS 10 werkt alles eenvoudiger, sneller en prettiger dankzij geavanceerde features zoals je favoriete persoonlijke assistent, Siri. iOS 10 doet Apple's legendarische gebruiksgemak en gevoel voor intuïtie alle eer aan. Vanaf het moment dat je je iPhone in handen hebt, wijst alles zichzelf uit. Met intelligente suggesties, bijvoorbeeld. Die verschijnen zodra je ze nodig hebt. iOS is ontworpen om er supergoed uit te zien. En supergoed te werken. Op alle vlakken. Ook je privacy en veiligheid zijn gewaarborgd dankzij geavanceerde technologie die standaard zit ingebouwd in het besturingssysteem.

Hardware en software gemaakt om optimaal samen te werken.

Als hardware en software voor elkaar zijn gemaakt, gebeurt er iets moois. Alles wérkt. Supergoed. Zo profiteren iOS en de ingebouwde apps maximaal van de hardware features. Of je op het internet nu iets opzoekt, tussen apps schakelt of een complexe 3D-videogame speelt, alles gaat even snel en soepel. Geen enkel ander mobiel besturingssysteem werkt zo makkelijk en natuurlijk.


Ingebouwde apps.

Mooi gemaakt. Knap handig.

iOS wordt geleverd met allerlei door Apple ontworpen apps voor dagelijks gebruik, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten en Gezondheid. Al deze apps zijn ongelooflijk goed doordacht en bevatten in iOS 10 talloze nieuwe functies. In Berichten kun je nu bijvoorbeeld op nog meer manieren van je laten horen. En zoek je een foto die je van iemand hebt gemaakt, dan vind je die in een oogwenk terug dankzij de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie.

Een OS met een bijzonder hoog IQ.

iOS weet al wat je wilt nog voordat jij het zelf weet. Afspraken in je agenda worden bijvoorbeeld automatisch voorzien van routeaanwijzingen. Je krijgt ook aanbevelingen voor apps. Arriveer je bij de fitness, dan stelt iOS voor om je favoriete sport-app te gebruiken om nog meer uit je training te halen. En je persoonlijke gegevens blijven gewoon privé. Als een app je locatie of gegevens wil gebruiken, wordt je toestemming gevraagd. En je gesprekken via iMessage en FaceTime worden versleuteld. Niemand kijkt of leest mee.

Niemand begrijpt je zoals Siri.

Siri leert hoe jij praat, niet andersom. Dankzij de door Apple ontwikkelde geavanceerde spraak­herkennings­technologie kun je praten zoals je altijd doet. Dus als je vraagt “Hoe ziet mijn dag eruit?”, vertelt Siri wat er op de planning staat. En Siri werkt ook met je favoriete apps. Je kunt Siri vragen om een herinnering in te stellen of iets in je agenda te zetten. Of laat Siri een berichtje versturen, een foto opzoeken of muziek herkennen


Geavanceerde beveiliging.

iOS is het best beveiligde mobiele besturings­systeem. De hardware en firmware zijn zo ontworpen dat ze een goede beveiliging bieden tegen malware en virussen, terwijl de features in iOS bijdragen aan de beveiliging van je persoonlijke gegevens. Met Touch ID kun je je vingerafdruk gebruiken als handig alternatief voor je toegangscode, zodat je zeker weet dat niemand anders je device kan gebruiken.


iCloud

Sla alles veilig op. Automatisch.

iCloud kan automatisch een back-up maken van onder meer je foto’s, video’s, documenten, apps, contacten en agenda-afspraken. Zo is je belangrijkste informatie altijd veilig en maak je tegelijkertijd ruimte vrij op je iPhone of iPad. Zoek mijn iPhone maakt het makkelijker om je device terug te vinden als je het kwijt bent. En alles wat je in iCloud bewaart, is gemakkelijk toegankelijk vanaf elk iOS-device en elke Mac.

Apple iPhone 7 Plus