Apple iPhone 6s

iPhone 6s biedt indrukwekkende prestaties. Hij is uitgerust met 3D Touch, Live Photos, een 12-megapixel camera met 4K-video, Touch ID en snelle draadloze voorzieningen.


Design & prestaties

Wauw.

iPhone 6s heeft een strak en naadloos ontwerp met een behuizing van geanodiseerd aluminium uit de 7000-serie, hetzelfde materiaal dat in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt. Hij maakt schitterende foto's en video's en heeft Touch ID. Je ontgrendelt hem dus veilig met je vinger. Op iPhone 6s maakt ook 3D Touch zijn opwachting, waarmee je een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent. iPhone 6s is ideaal voor wie op zoek is naar een iPhone met geavanceerde technologieën en een groter display dan zijn kleinere broer, iPhone SE.

3D Touch.

Multi-Touch met een nieuwe dimensie.

3D Touch voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor je nog sneller, handiger en intuïtiever met je iPhone aan de slag gaat. Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met een subtiel tikje. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook.


Superhandig.

Dankzij 3D Touch krijg je met een lichte aanraking van het display een preview van een e-mail nog voor je hem opent. Of een glimp van een website nog voor je hem bezoekt. Druk op een adres en je krijgt al een beeld van de locatie. Druk wat harder om het e-mailbericht te openen, naar de website te surfen of het adres te bezoeken.

Doe alles sneller.

Met 3D Touch heb je voor de dingen die je het meest doet minder handelingen nodig en dus minder tijd. Zoals contactgegevens in een mail met één druk toevoegen aan je Contacten-app. En foto's uit die mail meteen toevoegen aan je fotobibliotheek zonder dat je je mail hoeft te verlaten. Zo kun je meteen ook een berichtje typen aan iemand in je lijst met favoriete contacten. Of de camera activeren voor een selfie. Of de kortste weg naar huis opvragen. Voor de meeste handelingen hoef je maar één keer te drukken vanuit het beginscherm.

Schitterend Retina HD-display

iPhone 6s heeft een haarscherp en kristalhelder 4,7-inch Retina HD-display (met een resolutie van 1334 x 750) waarop je foto's en video's tot leven komen. Het Retina HD-display werkt ook als flitser voor de FaceTime HD-camera en verlicht wel drie keer beter dan eerdere iPhones.

Touch ID. Geavanceerde beveiliging. Je hebt het letterlijk in de vingers.

Touch ID maakt gebruik van een unieke identiteitssensor voor vingerafdrukken, die nu sneller en beter werkt dan ooit tevoren. Zo wordt je iPhone in een handomdraai ontgrendeld.

Camera's

Beelden om te koesteren.

De 12-megapixel camera maakt superscherpe en gedetailleerde foto’s en schitterende 4K-video’s. De resolutie van zo'n video is maar liefst vier keer hoger dan HD. En met de 5-megapixel FaceTime HD-camera maak je de mooiste selfies.

Live Photos. Er zit leven in je foto's.

Met de camera van iPhone 6s maak je levensechte video's en schitterende foto's. Sterker nog: je foto's komen tot leven met bewegend beeld en geluid dankzij Live Photos. De camera legt de momenten vlak voor en na de foto vast. En door de foto even in te drukken krijg je bewegend beeld én geluid. En die Live Photos kun je instellen als achtergrond voor het toegangsscherm van je iPhone. Telkens je erop drukt, komt die ene speciale foto weer tot leven.

Fantastische ervaring.

iPhone 6s is uitgerust met een A9-chip met 64-bits architectuur. Die chip is tot 70 procent sneller en levert maar liefst 90 procent snellere grafische prestaties dan de A8-chip in zijn voorganger, iPhone 6.

Autonomie en draadloze voorzieningen.

Met iPhone 6s kan je supersnel surfen via 802.11ac wifi en mobiele netwerken. iPhone 6s heeft bovendien een lange batterij-autonomie: tot 14 uur gesprekstijd via 3G en 4G, tot 11 uur internetten via wifi en tot 10 uur via mobiele netwerken, 11 uur hd-video's bekijken en tot 50 uur muziek beluisteren.

iOS 10 besturingssysteem

Ultiem gebruiksgemak.

iOS 10 is het meest geavanceerde, intelligente en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld. Met iOS 10 werkt alles eenvoudiger, sneller en prettiger dankzij talloze nieuwe mogelijkheden, krachtige ingebouwde apps en geavanceerde functies in Siri, je persoonlijke assistent. iOS 10 doet Apple's legendarische gebruiksgemak en gevoel voor intuïtie alle eer aan. Vanaf het moment dat je je iPhone in handen hebt, wijst alles zichzelf uit. Met intelligente suggesties, bijvoorbeeld. Die verschijnen zodra je ze nodig hebt. iOS is ontworpen om er supergoed uit te zien. En supergoed te werken. Op alle vlakken.


Ingebouwde apps.

Mooi gemaakt.

Knap handig.

iOS wordt geleverd met allerlei door Apple ontworpen apps voor dagelijks gebruik, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten en Gezondheid. Al deze apps zijn ongelooflijk goed doordacht en bevatten in iOS 10 talloze nieuwe functies. In Berichten kun je nu bijvoorbeeld op nog meer manieren van je laten horen. En zoek je een foto die je van iemand hebt gemaakt, dan vind je die in een oogwenk terug dankzij de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie.

Een bijzonder hoog IQ.

iOS weet al wat je wilt nog voordat jij het zelf weet. Afspraken in je agenda worden bijvoorbeeld automatisch voorzien van routeaanwijzingen. En je krijgt ook nuttige en handige aanbevelingen voor apps. Je gegevens blijven altijd privé. Zo worden je FaceTime-gesprekken en Berichten versleuteld. Privacy is voor Apple van het grootste belang.

Geavanceerde beveiliging.

iOS is het best beveiligde mobiele besturings­systeem. De hardware en firmware bieden een goede beveiliging bieden tegen malware en virussen, terwijl de features in iOS bijdragen aan de beveiliging van je persoonlijke gegevens.

iCloud. Sla alles veilig op. Automatisch.

iCloud kan automatisch een back-up maken van foto’s, video’s, documenten, apps, contacten en agenda-afspraken. Alles wat je in iCloud bewaart, is makkelijk toegankelijk vanaf elk iOS-device en elke Mac. En je privacy is gewaarborgd.

Niemand begrijpt je zoals Siri.

Siri leert hoe jij praat, niet andersom. Dankzij de door Apple ontwikkelde geavanceerde spraak­herkennings­technologie kun je praten zoals je altijd doet. Dus als je vraagt “Hoe ziet mijn dag eruit?”, vertelt Siri wat er op de planning staat. En Siri werkt ook met je favoriete apps. Je kunt Siri vragen om een herinnering in te stellen of iets in je agenda te zetten. Of laat Siri een berichtje versturen, een foto opzoeken of muziek herkennen

Le Creuset rechthoekige grillpan zwart