Apple iPhone 6s

iPhone 6s heeft een schitterend 4,7-inch Retina HD-display met 3D Touch, waardoor je nog sneller, handiger en intuïtiever met je iPhone aan de slag gaat. De A9-chip in elke iPhone 6s levert indrukwekkende prestaties en zorgt voor een lange batterijduur. En met de 12-MP camera maak je 4K-video's en foto's van uitstekende kwaliteit


Design & prestaties

Wauw.

iPhone 6s heeft een strak en naadloos ontwerp met een behuizing van geanodiseerd aluminium uit de 7000-serie, hetzelfde materiaal dat in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt. Hij maakt schitterende foto's en video's en heeft Touch ID. Je ontgrendelt hem dus veilig met je vinger. Op iPhone 6s maakt ook 3D Touch zijn opwachting, waarmee je een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent. iPhone 6s is ideaal voor wie op zoek is naar een iPhone met geavanceerde technologieën en een groter display dan zijn kleinere broer, iPhone SE.

3D Touch.

Multi-Touch met een nieuwe dimensie.

3D Touch voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor je nog sneller, handiger en intuïtiever met je iPhone aan de slag gaat. Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met een subtiel tikje. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook.


Superhandig.

Dankzij 3D Touch krijg je met een lichte aanraking van het display een preview van een e-mail nog voor je hem opent. Of een glimp van een website nog voor je hem bezoekt. Druk op een adres en je krijgt al een beeld van de locatie. Druk wat harder om het e-mailbericht te openen, naar de website te surfen of het adres te bezoeken.

Doe alles sneller.

Met 3D Touch heb je voor de dingen die je het meest doet minder handelingen nodig en dus minder tijd. Zoals contactgegevens in een mail met één druk toevoegen aan je Contacten-app. En foto's uit die mail meteen toevoegen aan je fotobibliotheek zonder dat je je mail hoeft te verlaten. Zo kun je meteen ook een berichtje typen aan iemand in je lijst met favoriete contacten. Of de camera activeren voor een selfie. Of de kortste weg naar huis opvragen. Voor de meeste handelingen hoef je maar één keer te drukken vanuit het beginscherm.

Schitterend Retina HD-display

iPhone 6s heeft een haarscherp en kristalhelder 4,7-inch Retina HD-display (met een resolutie van 1334 x 750) waarop je foto's en video's tot leven komen. Het Retina HD-display werkt ook als flitser voor de FaceTime HD-camera en verlicht wel drie keer beter dan eerdere iPhones.

Touch ID. Geavanceerde beveiliging. Je hebt het letterlijk in de vingers.

Touch ID maakt gebruik van een unieke identiteitssensor voor vingerafdrukken, die nu sneller en beter werkt dan ooit tevoren. Zo wordt je iPhone in een handomdraai ontgrendeld.

Camera's. Beelden om te koesteren.

De 12-megapixel camera maakt superscherpe en gedetailleerde foto’s en schitterende 4K-video’s. De resolutie van zo'n video is maar liefst vier keer hoger dan HD. En met de 5-megapixel FaceTime HD-camera maak je de mooiste selfies.

Live Photos. Er zit leven in je foto's.

Met de camera van iPhone 6s maak je levensechte video's en schitterende foto's. Sterker nog: je foto's komen tot leven met bewegend beeld en geluid dankzij Live Photos. De camera legt de momenten vlak voor en na de foto vast. Door de foto even in te drukken krijg je bewegend beeld én geluid. En die Live Photos kun je instellen als achtergrond voor het toegangsscherm van je iPhone. Telkens je erop drukt, komt die ene speciale foto weer tot leven.

Fantastische ervaring.

iPhone 6s is uitgerust met een A9-chip met 64-bits architectuur. Die chip is tot 70 procent sneller en levert maar liefst 90 procent snellere grafische prestaties dan de A8-chip in zijn voorganger, iPhone 6.

Autonomie en draadloze voorzieningen.

Met iPhone 6s kan je supersnel surfen via 802.11ac wifi en mobiele netwerken. iPhone 6s heeft bovendien een lange batterij-autonomie: tot 14 uur gesprekstijd via 3G en 4G, tot 11 uur internetten via wifi en tot 10 uur via mobiele netwerken, 11 uur hd-video's bekijken en tot 50 uur muziek beluisteren.