Apple iPhone 11

Een gloednieuw dualcamera-systeem met een ultragroothoek­camera. Nachtmodus en verbluffende videokwaliteit. Water- en stofbestendig. Batterij voor een hele dag. In zes prachtige uitvoeringen. Op een schaal van 1 tot 10 is deze iPhone een 11.

Superkleurrijk 6,1-inch all-screen Liquid Retina-display.

iPhone 11 bevat een 6,1-inch kristalhelder Liquid Retina-display. Het all-screen­­­design van het LCD-scherm laat alles er even geweldig en natuurgetrouw uitzien. True Tone-technologie stemt de witbalans af op de kleurtemperatuur van het omgevingslicht en da's een zegen voor je ogen.

Supersterk hoogwaardig aluminium.

iPhone 11 is gemaakt uit sterk glas. Vooraan en achteraan. En de randen zijn gemaakt uit supersterk en hoogwaardig aluminium.

Knap lastig om nu nog een slechte foto te maken.

Maak je foto’s ultragroot. De ultragroothoek­camera en de vernieuwde interface laten je zien wat er buiten beeld gebeurt, zodat jij dat kunt vastleggen. Video’s kun je nu net zo makkelijk maken en bewerken als foto’s.

Maak geweldige video’s.
En maak ze dan briljant.

Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K-video's met 60 bps. De ultragrootboekcamera is ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond terwijl die een frisbee vangt. En wanneer je inzoomt op een optreden, zoomt ook de audio mee. En nu kun je video's net zo makkelijk bewerken als foto's.

Ultragroothoekcamera

“Oké, allemaal ietsje verder uit elkaar.”

Ga voor groot. Met deze camera krijg je vier keer meer van de omgeving in beeld. Denk aan eindeloos uitgestrekte landschappen. Of het podium tijdens een optreden, met het hele publiek erbij. En vakantie­foto’s van je gezin, met op de achter­grond het uitzicht waar je zo ver voor hebt gereisd.

Nachtmodus

Weinig licht? Geen probleem.

Voortaan hoef je niet meer in het duister te tasten. Nachtmodus is een nieuwe feature die automatisch aan gaat, zodat je ook bij weinig licht de mooiste foto’s maakt. Je hoeft niet te flitsen, kleuren ogen natuurlijker en foto’s zijn helderder.

Links nachtmodus uit, rechts nachtmodus aan.

Portretten krijgen een nieuw gezicht.

Geef je portretten meer smoel.

Met de twee camera’s van iPhone 11 maak je schitterende foto’s, ook omdat je de keuze hebt uit nieuwe soorten portretten en meer belichtings­opties. En in de Portretmodus staat iedereen er perfect op, van je vriendengroep tot je favoriete huisdier.

High-mono-effect en Portretbelichting

Zoals in een fotostudio.

Met het high-key mono-effect in iOS 13 verander je portretten in mooie zwart-witfoto’s van studiokwaliteit. En met Portret­belichting creëer je elke gewenste look door de intensiteit van het licht op je onderwerp te wijzigen.

Het geheim achter de prachtige foto's die je maakt met iPhone 11? Innovatieve technologie die perfect op elkaar is afgestemd. De beste teams die van ontwikkeling tot uitwerking naadloos samenwerken om het beste te halen uit elk product. En omdat de hardware en software bij Apple voor elkaar én met elkaar zijn gemaakt - en niet zoals elders één bedrijf de software maakt en een ander de hardware - werkt alles gewoon beter. De kwaliteit is hoger. En het gebruik een pak eenvoudiger. En dat merk je. En dat voel je.

Slimme HDR.

Iedereen fotogeniek.

Slimme HDR van de volgende generatie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de details in licht en schaduw te verfijnen. En aan de hand van machine learning worden personen nu herkend en opnieuw belicht als dat nodig is. Daardoor krijgen gezichten meer detail en zien huidtinten er natuurlijk uit. En die zonsondergang op de achter­grond is nog steeds adembenemend.

Begin meteen te filmen met QuickTake.

Vliegensvlug van foto naar video.

Stel, je bent foto’s aan het maken en je ziet iets dat je wilt filmen. Dankzij QuickTake hoef je niet meer te switchen naar een andere modus. Je kan in fotomodus gewoon direct video opnemen door de sluiterknop ingedrukt te houden. Wil je blijven filmen, dan swipe je even naar rechts. En als je buiten een opname maakt, kan de A13 Bionic-chip het onderwerp dankzij een zelflerend systeem automatisch blijven volgen.

Nieuw: de slofie

Je selfie in slo-mo.

Het maakt niet uit of je alleen maar lacht, vrolijk zwaait of je haar laat wapperen in de wind: alles ziet er cooler uit bij 120 bps. En dankzij de nieuwe 12-MP TrueDepth-camera kun je nog veel meer aan je selfies toevoegen. Draai je iPhone gewoon op z’n kant en je zoomt automatisch uit.

Waterbestendig tot 2 keer zo diep.

Kan goed tegen morsen en spatten.

iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is twee keer zo diep als iPhone XR.

Sterk glas.

Zowel het displayglas als het glas aan de achterkant is gehard door middel van tweevoudige ionen­uitwisseling.


Tik of pak ’m op.

Je iPhone is direct klaar voor gebruik.


Haptic Touch.

De belangrijkste dingen doe je nu nog sneller met contextmenu’s en opdrachten.

De hele dag scherp.

Batterij voor een hele dag. De hardware en software zorgen er samen voor dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. En dankzij de snellaadfunctie kun je in geen tijd weer met volle kracht vooruit.

Snelle chip.

De kracht achter iPhone 11? De A13 Bionic-chip. Die is zo snel dat alles wat je doet soepel aanvoelt. En hij is ook nog eens heel energiezuinig, waardoor de batterij langer meegaat.

Face ID is makkelijker en veiliger dan Touch ID.

De veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone.

Met Face ID heb je je iPhone meteen ontgrendeld, en het is nog veiliger dan Touch ID. Eén blik is genoeg om in te loggen bij apps of accounts en te betalen met Apple Pay. En de configuratie is al net zo eenvoudig.

Face ID. Hoe werkt het?

Face ID maakt een unieke scan van je gezicht door ruim 30.000 onzichtbare punten te projecteren. Een infraroodcamera legt een afbeelding van het punten­patroon vast en stuurt die naar de A13 Bionic-chip van je iPhone. Die analyseert alles in realtime en brengt het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart. Je kan Face ID niet misleiden. Ook niet met een masker of een foto. Face ID ontgrendelt je iPhone alleen als je er met open ogen naar kijkt. Zelfs in het donker. Het maakt bovendien niet uit of je nu eens een bril, sjaal of muts draagt. Of je baard laat groeien of hem afscheert.

Privacy is standaard.

Alles aan iPhone is ontworpen om je privacy te beschermen. Face ID werkt zonder je foto te bewaren of te delen. In plaats daarvan leggen geavanceerde technologieën de geometrie van je gezicht zeer nauw­keurig vast om je identiteit te bevestigen. De gegevens staan alleen op je iPhone en er wordt geen back-up bewaard in iCloud of op Apple servers. Wanneer je een iMessage verstuurt of een FaceTime-gesprek voert, zijn je gegevens versleuteld. En Kaarten laat je zien waar je naartoe gaat, zonder iedereen te laten weten waar je bent geweest.

Deel. Vind. Speel. Nauwkeuriger dan ooit.

Ultra Wideband-technologie maakt z’n debuut op iPhone. De nieuwe door Apple ontworpen U1-chip maakt gebruik van Ultra Wideband-technologie voor ruimtelijk inzicht. Zo kan iPhone 11 de precieze locatie berekenen van andere Apple devices met een U1-chip. Denk aan gps, maar dan op huiskamer­schaal. Dus als je via AirDrop een bestand met iemand wilt delen, wijs je gewoon met je iPhone naar het device van die ander. De naam van die persoon verschijnt dan bovenaan de lijst.

Dolby Atmos

Het geluid beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.


Ruimtelijke audio

Simuleert surround-sound, zodat je er nog meer in opgaat.


Audio delen

Koppel twee paar AirPods aan dezelfde iPhone.

Draadloos opladen

Leg je iPhone op een Qi-oplader om hem draadloos op te laden.


Snelladen mogelijk

Met een oplader van 18 W (afzonderlijk verkrijgbaar) laad je de batterij in slechts 30 minuten tot 50% op.

Snellere wifi

Met wifi 6 (802.11ax) kun je tot 38% sneller downloaden.


LTE van Gigabitklasse

Tot 30 LTE-banden voor wereldwijd de beste roaming.


Dual-sim met eSim

Gebruik één nummer zakelijk en een ander nummer privé.

Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPhone tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPhone of smartphone op onze inruilpagina.

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service.

Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone. En we zetten de gegevens over van je oude telefoon. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPhone bij Pure Lifestyle aankopen.

Apple iPhone 11