Apple iPhone 14 Pro Max

Een magische nieuwe manier om je iPhone te gebruiken. Een essentiële veiligheids­feature die levens kan redden. Een innovatieve 48‑MP camera voor verbluffend veel detail. Allemaal aangedreven door de ultieme smartphone-chip.


Koop 'm nu tijdelijk voordeliger. De promoprijs is een meeneemprijs zonder gratis installatie. We installeren je iPhone in onze winkel in Ninove graag voor jou aan de normale adviesprijs (zonder promo).

Pro. Op topniveau.

Een magische nieuwe manier om je iPhone te gebruiken. Een essentiële veiligheids­feature die levens kan redden. Een innovatieve 48‑MP hoofdcamera. En een display dat in de zon tot wel 2x helderder is. Allemaal aangedreven door de ultieme smartphone-chip.Nieuw: Dynamic Island

De nieuwe blikvanger van iPhone.

Dynamic Island is een echte Apple innovatie. Een combinatie van hardware, software en iets daartussenin. Dynamic Island tovert muziek, FaceTime-gesprekken en nog veel meer tevoorschijn. Zonder dat het afleidt van wat je aan het doen bent.


Welkom bij een alles­veranderende iPhone-ervaring.

Verandert van vorm.
Verandert van rol.
Verandert de regels.


Fun en functie zijn nu samen­gebracht in het Dynamic Island, één interactieve plek waar je al je meldingen, waarschuwingen en activiteiten terugvindt. Het is geïntegreerd in iOS 16 en werkt met allerlei soorten apps. Alle info komt dus op het juiste moment naar boven, precies wanneer je die nodig hebt. Het wordt dan heel even groter – kijk, er belt iemand – en wordt daarna weer klein. Je kunt er je muziek bedienen en zelfs je locatie zien terwijl je je vrienden een berichtje stuurt. Makkelijk. Intuïtief. Fantastisch.

Always‑on display.
Altijd zicht op de info die je wilt.

Het toegangsscherm blijft nu altijd aan, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te zijn. Als je iPhone met het scherm naar beneden ligt of in je zak zit, gaat het scherm uit om batterij te besparen.
Een batterij voor een hele dag.
Zélfs met zoveel nieuwe mogelijkheden.


Design

Ontworpen om lang mee te gaan.


Roestvrij staal van chirurgische kwaliteit.

Water- en
stofbestendig.Ceramic Shield.
Sterker dan welk smartphone-glas ook.

Een display dat tot
2x helderder is bij
zonlicht.

Briljant.
iPhone 14 Pro Ninove

Crashdetectie schakelt hulp in wanneer jij dat niet kunt.
Als je een ernstig auto-ongeluk hebt gehad, kan iPhone 14 Pro Max automatisch 112 bellen en je SOS-contactpersonen waarschuwen.Ontdek hoe iPhone 14 Pro Max een ernstig auto-ongeluk herkent.


Plotselinge veranderingen van snelheid.

Een nieuwe versnellingsmeter voor hoge G‑krachten detecteert extreme snelheids­veranderingen tot 256 G.

Abrupte veranderingen van richting.

De gyroscoop met groot dynamisch bereik monitort drastische veranderingen in de oriëntatie van een auto.

Crashtests.

Door tests met verschillende soorten botsingen te doen, ontwikkelde Apple geavanceerde bewegings­­algoritmes.

Drukveranderingen in de auto.

De barometer merkt druk­veranderingen op wanneer airbags worden opgeblazen.

Harde impactgeluiden.

De microfoon kan de luide geluiden van een botsing identificeren terwijl je rijdt. Om je privacy te garanderen, wordt alles alleen op je iPhone verwerkt.

Gegevens van crashes in het verkeer.

Aan de hand van openbare gegevens over botsingen kon Apple Crashdetectie zo nauwkeurig mogelijk maken.


Een miljoen uur aan gegevens over autorijden en botsingen zorgt dat iPhone ongelukken herkent.
Pro‑camerasysteem

Meer pro dan ooit.

Maak kennis met de gloednieuwe 48‑MP camera en de geavanceerde quad‑pixel sensor.Tot wel 4x de resolutie.
Croppen zonder stoppen.
iPhone 14 Pro Max legt de lat hoger van wat er met 48 megapixels mogelijk is. Dit levert een vier keer zo hoge resolutie op in ProRAW, zodat je ook na het croppen nog ongelofelijk scherpe details ziet.

65% grotere sensor
dan iPhone 13 Pro Max

Het nieuwe pro-camerasysteem bevat nu een 2x telelens-zoom van optische kwaliteit, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om alles precies in beeld te krijgen. Zoom erop los.
Veel meer detail.
Bij veel minder licht.Tot 3x betere foto’s bij weinig licht
met de ultragroothoek­camera

Tot 2x betere foto’s bij weinig licht
met de hoofdcamera en telelenscamera.

24. Adembenemende.
Beelden. Per. Seconde.

In Filmmodus neem je nu video op in 4K HDR met 24 bps, de standaard in de filmindustrie. En actie!Nu kun je probleemloos pro-materiaal editen in 4K met 24 of 30 bps. Je kunt zelfs het scherptediepte-effect achteraf nog aanpassen.


De hoogste videokwaliteit in een smartphoneGeen vaste hand?
Gefikst op voorhand.

Actiemodus

Maak vloeiende en stabiele handheld video's. Zelfs vanuit een rijdende auto of als je mee loopt met je onderwerp. En ja, helemaal zonder gimbal.


De enige smartphone ter wereld waarmee je kunt filmen, kijken, bewerken en delen in ProRes of Dolby Vision HDR

Een camera waar je selfies van opkijken.


Close‑ups en groepsfoto’s zijn scherper en kleurrijker dan ooit tevoren, dankzij de nieuwe TrueDepth-camera aan de voorkant met autofocus en een groter diafragma.


iPhone 14 Pro selfies Ninove

Tot 2x betere foto’s
bij weinig lichtA16 Bionic, de ultieme smartphone-chip.

Het meesterbrein
achter dit alles.


A16 Bionic levert power voor het Dynamic Island, innovaties in computationele fotografie, het always‑on display en nog zoveel meer.
Snellere 6‑core CPU

handelt veeleisende workloads soepel en efficiënt af.


Geavanceerde ISP

verhoogt de creatieve flexibiliteit van de quad-pixel sensor.Een batterij die

de hele dag alles geeft.Tot 29 uur video afspelen op iPhone 14 Pro Max.

Tot 23 uur video afspelen op iPhone 14 Pro.Voeg een MagSafe-oplader toe om sneller draadloos op te laden.Trade In.

Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een iPhone, iPad en/of Mac voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.


Pure Lifestyle

Apple zit in ons DNA.


Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove, in 2009 opgericht door Steven Van den Eynde, journalist en voormalig marketing manager bij Apple België. Apple is onze kernactiviteit en onze liefde en passie voor het merk zit diep ingebakken bij Pure Lifestyle.
Premium service.

Als Apple Authorised Reseller maakt Pure Lifestyle een wereld van verschil in beleving, productkennis, service en ondersteuning. Onze Apple experten maken, indien je dat wenst, je Apple product gebruiksklaar. Ze maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis als je toestel van bij ons komt (met uitzondering van toestellen in promotie). Kocht je je Apple device elders en heb je onze hulp nodig bij de installatie? Tegen betaling helpen we je met veel plezier verder. Als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun Apple device bij Pure Lifestyle aankopen.
Genius. Zoals het hoort.

Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel.